2777
2789
اخلاقش خوبه ولی وقتی دعوا کنیم دست بزن هم داره ,منظورت چیه گیر دادن فایده نداره?

از 9رفته دیگه هم نیومده معلوم نیست کجاست منم موندم کارگاه حوصله ندارم برم خونه به همه هم توضیح بدم چی شد چی نشد 

از 9رفته دیگه هم نیومده معلوم نیست کجاست منم موندم کارگاه حوصله ندارم برم خونه به همه هم توضیح بدم چ ...

اره اینو قبول دارم فقط خودمون پیر میشیم بیخیال باشیم بهتره ,میدونی من ی راه پیدا کردم ک شاید تو هم خوشت اوند ,من تصمیم گرفتم از این ب بعد ب خودم برسم ارایش لباس ظاهر همه چی ک اعتماد بنفسم بالا بره اونم اینطوری بیشتر میاد سمتمون ,اگ اعتماد بنفسمون بالا باشه این فکر ها نمیاد سراغمون 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره اینو قبول دارم فقط خودمون پیر میشیم بیخیال باشیم بهتره ,میدونی من ی راه پیدا کردم ک شاید تو هم خ ...

والا من آدمیم خیلی به خودم میرسم 

همیشه تعریف میکنه ازم میگه هیچی کم نداری که بخوام خیانت کنم 

خیلی دوست دارم بیخیال باشم 

اینطوری اونا فکر میکنن کی هستن 

امروز پیرینت خطشو گرفت آورد دعوا کردو رفت گفت این بی اعتمادی خیلی بده 

هی چرت و پرت گفت من هیچی نگفتم گذاشت رفت 

دیگه تصمیم گرفتم زیاد تحویلش نگیرم زیاد رفتم سمتش هوا برش داشت 

والا من آدمیم خیلی به خودم میرسم  همیشه تعریف میکنه ازم میگه هیچی کم نداری که بخوام خیانت کنم& ...

الهی عزیزم کاش اینکارو نمیکردی میدونم دست خود ادم نیست ولی ادم اگ مدرک نداشته باشه فقط خودش کوچیک میشه و اعتماد بنفسش میاد پایین