2777
2789

اندازه نصف یه کاپ قهوه خریدم ۱۷۰ هزار تومن آخه مامانم اکسیدان زد گفتن واسه اینکه موها وز نشه خوبه 😐😐 خیلی گرون بود خیلی زورم داشت😢😢

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

خوب خریدی من همینو دوسال پیش خریدم ۱۵۰

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب خریدی خیلی گرونتره 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

اره گرونن مخصوصا برندایی که موادشون خالصه🙄ولی لنتی هرچی گرون بود یه فایده خوب تو زندگی من داشت

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
واقعا 😳

اره

همونو الان قیمت کردم ۳۵۰

اصل اصل بود

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
من از خود روغن گیریا میخرم نصف کاپ قهوه رو ۳۰ تومن گرفتم

فروشنده گفت مخصوص مو هست دیگه میدونم؟

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
اره گرونن مخصوصا برندایی که موادشون خالصه🙄ولی لنتی هرچی گرون بود یه فایده خوب تو زندگی من داشت

شما واسه چی استفاده میکردی؟ من تازگیا گرفتم میخام واسه سیاهی زیر چشم استفاده کنم

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!
اره دیگه جلو چشم خودت ای دونه اش روغن میگیره

پس منم از این به بعد از روغن گیری میخرم شما کجایید

واقعا دلگرم شدم

اره بابا الان آی ان جی اینا در این حدن ، دوماسی بخوای بگیری بالا یک تومنه 

هیچ وقتم فرقشو بابقیه روغن ارگانا نفهمیدم من🖐️یه کارو میکنن بخدا الکی پولمو هدر دادم با ۸۵ تومنیای پنتن هیچ فرقی نداره

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
اره بابا الان آی ان جی اینا در این حدن ، دوماسی بخوای بگیری بالا یک تومنه  هیچ وقتم فرقشو بابق ...

دقیقا فقط بخاطر مارکه