2777
2789
عنوان

روغن آرگان چرا اینقدر گرونه ؟😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 19 پست
شما واسه چی استفاده میکردی؟ من تازگیا گرفتم میخام واسه سیاهی زیر چشم استفاده کنم

من واسه مو معمولا و دور ناخن ، چون ناخنام شکنندن و بعد یه دوره لاکی کاشتی چیزی حتما یه وقفه میدم روغن میزنم مرتب که مینای ناخن آسیب نبینه

مو هم که از موخوره اینا جلوگیری میکنه خوبه بهرحال

واسه دور چش نشنیدم والا گلی

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
دقیقا فقط بخاطر مارکه

اره ولی مثلا روغنش غلیظ تره و مخصوص موخوره ست یعنی کار دیگه ای انجام نمیده تخصصش موخوره ست😀، منم موهام بلنده سریع موخوره میگیره واسه همون ازش استفاده میکنم در غیر این صورت او جی ایکس رو بشدت پیشناد میکنم

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واسه مو معمولا و دور ناخن ، چون ناخنام شکنندن و بعد یه دوره لاکی کاشتی چیزی حتما یه وقفه میدم روغ ...

ناخن مینا نداره صدف داره 😁اون که شما میگی مینا داره دندون🥴

ناخن مینا نداره صدف داره 😁اون که شما میگی مینا داره دندون🥴

وای🤣🤣🤣لعنت به تایپ خودکار و نوار جستجو لعنت 

بله گلم شما درست میگی صدف ناخن هست ، بسوزه پدر پیشنهادات آنلاین چقدر سرش آبروم رفت

اخه خدایی مینای ناخن چیه؟؟😀

وای🤣🤣🤣لعنت به تایپ خودکار و نوار جستجو لعنت  بله گلم شما درست میگی صدف ناخن هست ، بسوزه پدر ...

🤣🤣🤣🤣🤣نبابا مشخص بود حواست نیس منم بخاطر همون به حالت شوخی گفتم که متوجه اشتباهت تایپیت بشی عزیزم ♥️😅