2777
2789
عنوان

دیگه داغونم

67 بازدید | 8 پست

من خیلی بدبختم خیلی یکبار تو سن ۱۹سالگی برای فرار از دست رفتارای بابام تن دادم به ازدواج راه دور رفتم و دیدم بدبخت تر شدم هروز بدبخت تر تا اینکه تصمیم گرفتم بعد ۳ سال و الان تو۲۵ سالگی هستم و برگشتم با کلی بد و بیاره بابام و حرفای زشت جدا شدم توی همین پروسه بودم که مامانم توی جوونی فوت کرد از دست رفتارای زشت بابام فوت کرد و من شدم و تنهایی و بدبختی ..نه خواهری داشتم نه دوستی نه همسری نه مادری …بابامم یه ادم غد و بد اخلاق و بدجنس ..۲ سال و نیم با دعواهاش سر کردم با حرفای زشتش با اینکه با یه زن خراب میدونستم هس هیچی نگفتم تو همین ما بین با یکی آشنا شدم اومد خواستگاریم خونه و ماشین داشت اما شغل ثابت نداشت در حال پیدا کردن کار بود مه بابام گفت برو اما من توی عقد هیچی بهت کمک نمیکنم منم گفتم پس صبر میکنم تا بره سر کار که کاش نمیکردم و حدود ۱۰ روز پیش یه شب اومد خونه وایساد فحش دادن من سر یه کیسه نمک که چرا خراب کردی گفت حمال کثافت بی شرف گفت تو هیچ گهی نیستی و گفتم از اینجا میرم گفت برو منم ده روزه اومدم خونه خالم که شهر دیگه هس ..حتی یه زنگ نزده چون اون با ی زنه دوسته و از خداشه خونه خالی باشه حتی به داداشم هم گفتم کمکم نکرد زن و بچع داره …الان من موندم و بدبختی هام ..یه ماشین دارم که با پول طلاهام خریدم و ی مقدار جهیزیه که بفروشم شاید ۱۵۰ میلیونی بشه اونم اگه فروش بره ..من الان شهر دیگم تو همون شهر خودم دانشگاه اسم نوشتم و الان آنلاین میرم …من چیکار کنم نمیخوانت برگردم تو خونه ای که مامانم مرد و بابام زن خراب میاره 

اینکه خونه وماشین داره خیلی‌خوبه.با هم کار کنید....

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خوب زودتر بو اون آقا که نامزدته برو سر خونه زندگیت

نامزدم نیس سه بار اومد خواستگاری بابام گفت هیچی بهت نمیدم پول گفتیم نه 😔 این آقا با هم در تماسیم اما الان تو این وضع دعوا و بحث و فحش چطوری ازدواج کنم ..هنوزم سر کارش مشخص نیس 

اینکه خونه وماشین داره خیلی‌خوبه.با هم کار کنید....

نمیدونم الان تصمیمم همینه اما چطور ازدواج کنم الان …دعوای خیلی سنگینی کردم و بابام حتی ی زنگ نمیزنه 

نامزدم نیس سه بار اومد خواستگاری بابام گفت هیچی بهت نمیدم پول گفتیم نه 😔 این آقا با هم در تماسیم ام ...

خوب بابات چرا بهتون پول بده؟

اگه مناسبه سخت نگیر و بهش بگو بیاد خواستگاری و تمومش کن و برو

ایشالله که خوشبخت بشی

خوب بابات چرا بهتون پول بده؟ اگه مناسبه سخت نگیر و بهش بگو بیاد خواستگاری و تمومش کن و برو ایشالله ...

خب شغل نداره …‌پدرشم پولدار نیس در همبن حد بهش داده ..خودشم وقتی میگم میگه شما گفتین نه پس فعلا نه …اگرم زنگ بزنن تو این وضع بابام میخواد بگه نه

نمیبایس با بابات دعوا میکردی اون ک ا خداشه تنها باشه....

دعوا نکردم اینقد فحشم داد اینقد بهم توهین کرد که حد و حساب نداشت داشتم سکته میکردم میخواستم بمیرم