2777
2789

سلام دوستان 

من سال 96 یه سقط داشتم ، اونموقع وزنم حدود 56 کیلو بود، بعد از اون دچار ناباروری شدم و هر دکتری رفتم فقط قرص و آمپول هورمونی بهم دادم که باعث شد وزنم به 66 برسه و بیشتر دچار چاقی پایین تنه شدم

بالاخره سال 98 با لطف خدا و درمان طب سنتی باردار شدم و وزنم اخرای بارداری به 74 کیلو رسید، بعد از زایمان تا الان وزنم از 68 کیلو کمتر نمیشه، با اینکه غذام کمه و در حد کارهای خونه و رسیدگی به بچه و هفته ای  دو روز سرکار رفتن وزنم کم نمیشه  

چاقی پایین تنه باعث میشه لباس و مانتو اندازه ام سخت پیدا کنم ، بالا تنه ام سایز 42-44 پایین تنه ام سایز 46

از امروز دارم کالری شماری میکنم و ورزش تو خونه رو شروع کنم، کسی راه حلی واسه لاغری سریعتر داره ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایی، نروم جز به همان ره که توام راه نمایی ،همه درگاه تو جویم همه از فضل تو پویم، همه توحید تو گویم که به توحید سزایی ،همه عزی و جلالی همه علمی و یقینی،همه نوری و سروری همه جودی و جزایی،همه غیبی تو بدانی همه عیبی تو بپوشی،همه بیشی تو بکاهی همه کمی تو فزایی،نتوان وصف تو گفتن که تو در فهم نگنجی،نتوان شبه تو گفتن که تو در وهم نیایی

من بالا تنه سایز ۳۸ پایین تنه ۴۲ 

همه جام خوبه فقط شکم دارم حالا می خوام یه یک ماهی وعده ناهارم رو کم کنم روز یک ساعت هم پیاده روری کنم  تا ببینم شکمم کمتر می شه یا نه ؟

بالاترین سرعت دنیا ، سرعت رنگ عوض کردن آدم هاس ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان