2777
2789
عنوان

مدرسههههههه🤞🏻💕

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 75 پست

امتحان ریاضی و زیست دارم بجا اینکه بخونم اومدم نی نی سایت🤦🏼‍♀️

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجور ب منم بگووووو🥲

تازه واکسن زدم میخوام بگم حالم خوش نیس😐😂چاخان اصلا هیچیم نیست 

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

واییی من دارم از استرس امتحانا بالا میارم🥺💔💔💔

الان آمادم بعد برم بیرون سرویس بیاد بریم مدرسه

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
مجازی که عس 😐

منظورم بازه یا نه بود😐

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

تازه واکسن زدم میخوام بگم حالم خوش نیس😐😂چاخان اصلا هیچیم نیست 

پاستور زدی یا سینوفارم

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

من کلاس پنجمم😉😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
پاستور زدی یا سینوفارم

سینوفارم 

تو شهرما زیر 18 کلا اینو زدن🚶‍♂️

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

عاره خاهرم کجایی

بچه مدرسه ای نداریم تو فامیل خبر نداشتم برام عجیب بود😐😂

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

منظورم بازه یا نه بود😐

براما که مجاز

تا 15 ابان 

واییی من دارم از استرس امتحانا بالا میارم🥺💔💔💔 الان آمادم بعد برم بیرون سرویس بیاد بریم مدرسه

تغییر نمرات گذشته و آینده به نمره 20 •🌸🍐‌•

3 •5 •7 •9

قبل یا بعد هر امتحان ۲۰ بار تکرار کنید 🌻💛∞

اینو بگووو نتیجه میگیری

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿