2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه مدرسه ها بازه؟  

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

من شنبه یکشنبه میرم فقه🤤

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
بیخیال الان شر میشه😂😂😂😂

خا اوک من مدرسه نمیرم آنلاینه الانم طبق معمول تو نی نی سایتم

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

من میخوام بیچونم امروزو نرم 🚶‍♂️

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

واست دعا کردم گلممممم سر نمازامم واست دعا میکنم پری مهربون🥰♥️

مرسییی گلی حاجت روا شی🥰

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
مگه مدرسه ها بازه؟    

مجازی که عس 😐

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider