2821
2789
عنوان

خیلی میترسم

232 بازدید | 16 پست

خانما من خیلی ترسو بودم ولی الان چن روزه بدتر شدم از مورچه میترسم ی چیز میوفته زیر پام جیغ میزنم فک کنم ی پشه ای چیزیه میبینم  ن بابا مثلا ی اسباب بازیه فلان 

ولی هرچی میشنوم حس میکنم میبینم دلم میریزه میترسم  وختیم میترسم دست چپم شل شل میشه انگار فلج میشم از ترس😭😭😭

اینجا مینویسم یادگاری لطفا هرکی میخونه دعا کنه من بارداری سالمی داشته باشم 🥺خیلی نگران و استرسی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جن و روح و اینا چی؟؟🙈🙈🙊

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊

چرا اینجوری شدی؟قلبو کلیت اسیب میبینه ها

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

راه حلت اینه که مثلا دوتا مورچه بیاری رو دستت راه برن و نگاشون کنی

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
نه نه اصلا فقط از حشره اینا میترسم 

فوبیا داری عزیزم

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
قبلا ازچیزی نترسیدی؟

ن یادم‌نمیاد ولی کلن خیلی ترسو شدم😰😨😥😢😢😭

اینجا مینویسم یادگاری لطفا هرکی میخونه دعا کنه من بارداری سالمی داشته باشم 🥺خیلی نگران و استرسی

من برعکس تو اصلا نمیترسم عنکبوت بزرگ و سوسک و همه چیز ببینم راحت با دمپایی میکشم تو اتاق تاریک دربسته هم شبها میخوابم اگر روح از ظاهر بشه اصلا نمیترسم برادرم از سوسک خیلی میترسه من میکشم بجاش:)😁

2825
2823
2791
2779
2792