پری۱۳۸۲ مدیر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 168 عنوان خیلی میترسم | مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 16 پست خانما من خیلی ترسو بودم ولی الان چن روزه بدتر شدم از مورچه میترسم ی چیز میوفته زیر پام جیغ میزنم فک کنم ی پشه ای چیزیه میبینم ن بابا مثلا ی اسباب بازیه فلان ولی هرچی میشنوم حس میکنم میبینم دلم میریزه میترسم وختیم میترسم دست چپم شل شل میشه انگار فلج میشم از ترس😭😭😭 اینجا مینویسم یادگاری لطفا هرکی میخونه دعا کنه من بارداری سالمی داشته باشم 🥺خیلی نگران و استرسی 1400/08/03 | 02:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اتلمتل عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 1328 ن یادمنمیاد ولی کلن خیلی ترسو شدم😰😨😥😢😢😭 پس فوبیا داری عزیزدلم نترس به راحتی میتونی این چیزارو برای خودت عادی جلوه بدی......
پری۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 168 من برعکس تو اصلا نمیترسم عنکبوت بزرگ و سوسک و همه چیز ببینم راحت با دمپایی میکشم تو اتاق تاریک دربست ... ن روح اینا خیلی کم ولی از گاز گرفتن مورچه یا هر حشره ای میترسممطمعنم سکته میکنم😭😭😭🥱 اینجا مینویسم یادگاری لطفا هرکی میخونه دعا کنه من بارداری سالمی داشته باشم 🥺خیلی نگران و استرسی