2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرمایید

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
ما چ کمکی کنیم؟ 

واسه امضات یه چی بگم باورت نمیشه

ما رفتیم سوپر مارکت گفتم نوار بهداشتی بدین اقاهه میخواست بذاره تو پلاستیک سیاه منم در راستای خجالت نکشیدن و تابو شکنی گفتم لطفا تو پلاستیک بقیه خریدامون ک شفاف بود بذارید باورت نمیشه با یک پوزخندی کارشو ادامه داد گفت نه حالا شما این دفعه رو بذار تو همین باشه😐

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
واسه امضات یه چی بگم باورت نمیشه ما رفتیم سوپر مارکت گفتم نوار بهداشتی بدین اقاهه میخواست بذاره تو ...

دیگه از بس گفتن هرکی اینکارارو کنه اینچیزارو بگه بی حیاس و فلانه تو جامعه جا افتاده چقدر بیشعور  

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
دیگه از بس گفتن هرکی اینکارارو کنه اینچیزارو بگه بی حیاس و فلانه تو جامعه جا افتاده چقدر بیشعور &nbs ...

ای دلم میخواست بزنمش😕

از لج اون از این ب بعد نوار بهداشتی رو بدون پلاستیک میخرم رو سرم میذارم میارم خونه😁

ای دلم میخواست بزنمش😕 از لج اون از این ب بعد نوار بهداشتی رو بدون پلاستیک میخرم رو سرم میذارم میار ...

😂😂😂

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد...