2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2092 بازدید | 279 پست
دقیقا این مشکلات بعد ذز تزریق کورتون پیش اومد وگرنه بینیم جم و جور و سربالا بود... فقط سوراخاش از وق ...

کی کورتون تزریق کردی؟پیش دکتردیگه ای بینیتو نشون دادی؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دکتراهمشون پشت همن...وکیلت چی گفت؟به دکتربگو ازشکایت میکنم انقد دم مطب میشینم مشتریاتومیپرونم موظفی ...

میگف بخاطر سوراخای بینیت ک اینجوره میشه شکایت کرد ..ولی گفتن اگه بشه تلفنی حلش کنیم ک کار به شکایت نرسه .. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی کورتون تزریق کردی؟پیش دکتردیگه ای بینیتو نشون دادی؟

البته گفتن برات غضروف میزارم ولی تاثیر چندانی نمیکنه ..وقتم گذاشتن ک وضعیت خراب شد و قرار شد بهم خبر بدن ک الان دوماه گذشته و خبری نشده

میگف بخاطر سوراخای بینیت ک اینجوره میشه شکایت کرد ..ولی گفتن اگه بشه تلفنی حلش کنیم ک کار به شکایت ن ...

خب اول با دکتر صحبت کن قاطع

دوماه بعد از عمل دکترم کورتون تزریق کرد ..نه پیش دکتر دیگه ای نرفتم..

برا من یک سالگی تزریق کرد...یه سر مطبای دیگم برو نظرشونو بپرس

البته گفتن برات غضروف میزارم ولی تاثیر چندانی نمیکنه ..وقتم گذاشتن ک وضعیت خراب شد و قرار شد بهم خبر ...

مگه غضروف نذاشته؟

خب اول با دکتر صحبت کن قاطع

اصلا جوابگویی درستی بعد از عمل ندارن ..هی بهانه میاره ک بینی گوشتی بوده و .. 

دکتر باید مسئولیت پذیر و باوجدان باشه یا خرابکاریشو‌ گردن بگیره یا وقتی عُرضه نداره قبول نکنه

قبل عمل نگفتی غضروف بذاره؟

مثلا روز مشاوره توضیح داد ک میخاد و چه کارایی انجام بده ..تاکیید کردم ک بینیم دراز نشه ..بینیمو قوس داده همش از نیم رخ  حس میکنم شبیه موزه😔

مثلا روز مشاوره توضیح داد ک میخاد و چه ک ارایی انجام بده ..تاکیید کردم ک بینیم دراز نشه ..بینیمو قوس ...

ای بابا  

۲

یعنی میشه؟ 

مشکلی پیش نمیاد؟ 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
خیلی دوس دارم شکایت کنم .. یکی اینکه همه حرف شما و میزنن ک‌ دکترا پشت همو دارن و اینکه باز یه هزینه ...

شکایت فک نکنم راه به جایی بازکنه فقط هزینه ازجیبت میره فقط انقداذیتش کن مشتریاش کم شن؛کجاعمل کردی؟