2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2092 بازدید | 279 پست
دعا کن برام خواهر، هم ازمایشم خوب باشه هم بهوش بیام 😩

یچیزی بگم؟

شاید باورت نشه....من شب قبل عمل از ترس همین بیهوشی تا صبح بیدار بودم...قبل عملم شروع کردم قران خوندن...ولی الان خندم میگیره...انقدرررر عملش راحت و باحال بود فکرشم نمیکردم انقدر راحت باشه.....مخصوصا قسمت بیهوشیش...دلم میخاد دوباره برم بیهوشم کنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افتضاحه از روبرو مخصوصا😭شما ک تجربه کوچیک شدن پره بینی رو داری بنظرت درست میشه یا نه؟

آخه پره ی بینیت زیاد بدنیست که مشکلت انگار پره نیست... از روبه رو میتونی نشون بدی؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
زوده حالا شاید درست بشه. شاید بخاطر ورم باش

نه بزرگ وکوچیک هم بود که داره درست میشه ولی براش تابه تاس بخاطراینکه غضروف رو بد گذاشت خود دکترش این حرفو زد

نه    ببخش نمیتونم الکی دلگرمی بدم.به دکترت چیزی نگفتی؟

خیلی دوست دارم شکایت کنم ..با وکیل صحبت کردم گفتن برم پزشک قانونی نمیدونم هزینه میگیرن پزشک قانونی؟

قبول نمیکنه ..همش میگه گوشتی بوده سوراخا از قبل قرینه نبوده ومعذرت میخام  ازین چرت و پرتا

اصلا تراش نداده تمیزکاری نداره غضروفشو خیلی بزرگ گذاشته انگار...خب بگو اگه سوراخام قرینه بود وبی مشکل بودم نمیومدم پیشت برای عمل که...

خیلی دوست دارم شکایت کنم ..با وکیل صحبت کردم گفتن برم پزشک قانونی نمیدونم هزینه میگیرن پزشک قانونی؟

دکتراهمشون پشت همن...وکیلت چی گفت؟به دکتربگو ازشکایت میکنم انقد دم مطب میشینم مشتریاتومیپرونم موظفی که جوابمو بدی

اصلا تراش نداده تمیزکاری نداره غضروفشو خیلی بزرگ گذاشته انگار...خب بگو اگه سوراخام قرینه بود وبی مشک ...

دقیقا این مشکلات بعد ذز تزریق کورتون پیش اومد وگرنه بینیم جم و جور و سربالا بود... فقط سوراخاش از وقتی آتل داشتم مشکل داشت ک‌گفتن ورمه😑