آره بینیم شکستگی قدیمی داشت...کج...انحراف...راه تنفس خیلس باریک...دستیارش اون روزکه رفتم گچ رو درارم گفت شانس اوردی هردکتری میرفتی نمیتونستی نفس بکشی تو چطور قبل عمل مشکل نداشتی....من قبل این دکتر جای دیگه هم رفتم گفت بینیت خیلی کجه واگه عمل کنم۳۰درصدکجی میمونه...گفت تنفستم که باریکه...من نرفتم پیشش اومدم پیش این دکتر بهم گفت تلاشمومیکنم ولی خدانیستم معجزه کنم بانگاهش بهم اعتماد داد انگار.الانم یه ذره کجی ندارم...
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره عالیهذخدا کنه مال من. اینجوری شه. من اگه بخام. برم بعد سه چهار ماه میرم
ممنونم.صبرداشته باش مرتب ماساژ بده چیز سنگین بلند نکن... برای ترمیمم هم عجله نکن اصلا زود رفتن هیچ فایده ای نداره باید به بینیت زمان بدی تا خودشو بگیره
کرج دکترماریاگرمارودی اندجی.اول رفته بودم تهران پیش سلطانی فر که اون حرفارو گفت...انقدگریه کردم تو راه برگشت قیدعمل رو میخواستم بزنم..اصلا از جو مطبش خوشم نیومد...ولی اینجا خیلی گرم ومهربون بودجذبش شدم
خداروشکر که راضی هستی بعذ من. یع قوز کوچولو. هم. دارع بینیم از نیمرخ. گفته هی روشو. بمال به سمت بالا ...
آره برامن هم بعدگچ داشت همسرم یه دستیارش گفت ؛گفت میره که رفت...من هر یه روز درمیون میرفتم کرج مطبش...برام ماساژ میدادچسب میزد...خودت ماساژ میدی حواست باشه من اصلا روی بینیمو ماساژ نمیدادم...ازبابت قوز هم نترس...من بینیم استخونی بود قوزداشت انقدسرقوزبهش تاکید کردم تالحظه ی بیهوشی گفتم قوز وبردار وخطو وقوس بده...قوز بمونه مشکلی می سوهان میکشن شنیدم.