2777
2789
عنوان

کرونا

72 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها منوشوهرم کرونا گرفتیم من روز ۱۸ شوهرم الان ۲۶روزه که کرونا گرفته وخوب شده یکم زده بود به ریش امروز باز سینش یکم سنگین بود ومیگفت کیجم ینی ممکنه دوبارع گرفته باشه یا از عوارض کرونا قبلیه هس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ممنون پنج روز رمدسیور تزریق کرد الان نزدیک ۱۰روزه که حالش خوب بود دوباره😢

عوارضشه ممکنه تا چند وقت داشته باشه...

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

فک کنم عوارضشه بابای منم چن وقت پیش بعدکروناش سرگیجه داشت اون قرص مخصوص داره ازداروخونه بگیرید

تاپیک ای منو رفیقام.   ی چندوقت مجبورم با کاربری دوستم بیام کاربری قبلیم به علت سیاسی شدن تعلیق شد

[QUOTE=212920465]عوارضشه ممکنه تا چند وقت داشته باشه...[/Q خداکنه عوارضش باشه نگرانیم یکم برطرف شد&n ...

اره گلم باز اگر بیشتر شد حتما برن دکتر

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
باش ممنون از راهنمایی هاتون همش ترسم این بود که من رفتم پیشش نکنه  از من گرفته چون میگن تا ۲۱رو ...

ن جوش نزن گلم این عوارض ها تا چند ماه هست ...شما دیگه خطر رفع شده

اره من هی فکر الکی میکنم مرسی اجی که راهنمایی کردی شب بخیر

فدات عزیز شبت بخیر .

نه گلم فک نکن اینا هستن فعلا تا چند وقت

2790
2778
2791
2779
2792