2777
2789

اول اینو بگم از وقتی قهر کردم یعنی ۱۱ ۱۲ روز میشه از‌اون موقع همسرم آنلاین نشده بعدش دیشب یه دختره به اسم‌زهرا اومد پیچیم گفت همکلاسیتم منم چون گفتم آشناس جوابشو دادم همون اول بسم الله گفت دلت خیلی پره مگه ن بعدش من گفتم ن برا چی گفت چرا داری طلاق میگیری تو ک همسرتو دوس داشتی گفتم دلیل نمیشه ک بخوام خودمو عذاب بدم بعدش هرکاری کردم‌نگفت کدوم همکلاسیمه فقط گفت زهرا فامیلیشم گفتا ولی من فقط یه زهرا داشتیم تو‌کلاس ک اونم امکان نداره اون باشه بعدش من دیشب تا ۲ و نیم با دختره چت کردم‌میگفتم بگو کی هستی نمی‌گفت هرچی‌کردم نگفت گفتم‌نمیتونم‌بگم بعدش دختره ساعت ۲ ونیم رفت همون موقع همسرم اون پیجایی ک من داشتم هم‌تو وات هم روبیکا آن شده بود و رفته بود میگم نکنه خود همسرمه بعضی‌وقتا مثل دخترا حرف می‌زد بعضی وقتا تیکه کلامای همسرمو میگفت حالا با همسرم قراره توافقی تمومش کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبال کننده نداشت ؟میتونه پیج دیگ باز کنه

نه اصلا پیج منو مامانم خصوصیه اول پیج مامانمو دنبال کرده منم چون دختر بود قبولش کردم بعدش پیج منو دنبال کرده به جز منو مامانم پیج دیگه ای رو فالو‌نکرده بود ولی اسم و پرورش دخترونه بود

نمیدونم والا ولی پروف و اسمش دخترونه بود منم آخر سر بلاک‌کردم میترسم بره آبرومو ببره بگه فلانی باهام ...

نه پس میخواستی عکس خودشو بذاره بگه اسمم زهراس؟😐😐

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..