ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اراده کردم که تا شب یلدا که مراسمم هم هست به وزن64برسم😍😍✋از امروز به خودم قول میدم که واس رسیدن به وزن دلخواهم از هیچ ویز دست نکشم وزن فعلی:۷۰ قد:۱۶۹ وزن هدف:۶۴ که البته بازم ادامه میدم تا وزنم به۶۰برسه ۱آذر:۶۹
بیاین تو تاپیک ما چن نفریم و خیلی انگیزه خوبه خودم 4 کیلو کم کردم
کدوم تاپیکه
اراده کردم که تا شب یلدا که مراسمم هم هست به وزن64برسم😍😍✋از امروز به خودم قول میدم که واس رسیدن به وزن دلخواهم از هیچ ویز دست نکشم وزن فعلی:۷۰ قد:۱۶۹ وزن هدف:۶۴ که البته بازم ادامه میدم تا وزنم به۶۰برسه ۱آذر:۶۹
من ازوقتیکه عقد کردم ارادم برالاغری کلا صفر شده...یادش بخیر قبل ازدواج شصت و دو کیلو بودم 🤦🥺