2777
2789
عنوان

دلم گرفته..بی بی زدم منفی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 38 پست
خب خودتو ناراحت نکن هنوز مونده تا موعدت  خیلی ها با بار اول باردار نمیشن چند ماه طول میکشه حتی ...

من آدم خیلی خیلی گرمایی هستم الان چند روزه کف پام و انگشتام یخ میزنه...شهر ما گرمسیری هست و هنوز کولرا روشنه اما من مجبور شدم خاموش کنم ..بدنم گرمه گرم پام یخ ...اما فک کنم چون نزدیک پریودمه...شک کردم تست زدم منفی شد ...باشه منم همینکار میکنم مث شما

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

من یه روز به موعدم مونده بود بی‌بی زدم منفی شد، حتی ۱۰ ساعت بعدم دو خط نشد. اما دو روز بعد از موعد بی‌بی زدم مثبت شد

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اونقد کیفیتش بالا نیس، برا من 4،5 روز مونده به موعد، وندفو سریع مثبت شد، مدیکور هاله انداخت، روژا ...

خدا کنه واسه منم همین باشه...ممنونم ..ما تو شهر گرمسیری هستیم و هوا گرمه ب شدت که کولر میزنیم اما من چند روزه پام یخه ...شوهرم گفت چرا تو که همیشه تب داشتی انگار الان چند روزه پاهات یخ شده ...منم جوگیر شدم تست زدم دو روز مونده موعودم و منفی شد منفی خالص

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
من آدم خیلی خیلی گرمایی هستم الان چند روزه کف پام و انگشتام یخ میزنه...شهر ما گرمسیری هست و هنوز کول ...

اره گلم اینکارو بکن خیالتون راحت میشه 

حتتما ی مرکز ناباروری ازمایش بدید ان شاالله همین ماه باردار باشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من یه روز به موعدم مونده بود بی‌بی زدم منفی شد، حتی ۱۰ ساعت بعدم دو خط نشد. اما دو روز بعد از موعد ب ...

ای جانم ...خدا روشکر انشالله که واسه من هم همین بوده باشه...گلم شمام پات یخ میکرد در حالیکه گرمایی باشی همیشه؟

اره گلم اینکارو بکن خیالتون راحت میشه  حتتما ی مرکز ناباروری ازمایش بدید ان شاالله همین ماه با ...

ممنونم مهربونم

خب خودتو ناراحت نکن هنوز مونده تا موعدت  خیلی ها با بار اول باردار نمیشن چند ماه طول میکشه حتی ...

منم جواب آزمایش اسپرم شوهرمو بردم پیش دکترم گفتم به نظرت مشکلی نداره؟ آخه شوهرم خانوادگی واریکوسل دارن. دکترم گفت اوضاع شوهرت برای بچه‌دار شدن از خودت بهتره😐 چون خودم تنبلی تخمدان داشتم😂

خدا کنه واسه منم همین باشه...ممنونم ..ما تو شهر گرمسیری هستیم و هوا گرمه ب شدت که کولر میزنیم اما من ...

خب چون زود تست و استفاده کردی خیلی جوابش مطمئن نیس، من بچه اولم و بی بی چک خیلی دیر نشون داد. بعدم استرس و فکرو خیال و از خودت دور کن. انشاءالله که بارداری

منم جواب آزمایش اسپرم شوهرمو بردم پیش دکترم گفتم به نظرت مشکلی نداره؟ آخه شوهرم خانوادگی واریکوسل دا ...

خداروشکر که مشکلی نبوده

ان شاالله گل پسری رو سالم بغل کنی😍😍😍واسه نی نی منم دعا کن خدا با ای وی اف بهم دادش دعا کن سالم بغلش کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

منم جواب آزمایش اسپرم شوهرمو بردم پیش دکترم گفتم به نظرت مشکلی نداره؟ آخه شوهرم خانوادگی واریکوسل دا ...

ای جانم...چقد باحال ...انشالله سه تایی کنار هم زیر سایه خدا و بزرگتراتون به خوشبختی بی حد و مرز برسید

خب چون زود تست و استفاده کردی خیلی جوابش مطمئن نیس، من بچه اولم و بی بی چک خیلی دیر نشون داد. بعدم ا ...

مرسی عزیزم انشالله همین طور باشه..ممنونم آرامش گرفتم 

خداروشکر که مشکلی نبوده ان شاالله گل پسری رو سالم بغل کنی😍😍😍واسه نی نی منم دعا کن خدا با ای وی ا ...

الهی مبارک باشه خانم گل...انشالله در پناه خدا هست و با شادی بغلش میگیری انشالله 

خداروشکر که مشکلی نبوده ان شاالله گل پسری رو سالم بغل کنی😍😍😍واسه نی نی منم دعا کن خدا با ای وی ا ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

الهی مبارک باشه خانم گل...انشالله در پناه خدا هست و با شادی بغلش میگیری انشالله 

مرسی عزیزم

الهی شما هم بزودی مامان شی

ای جانم ...خدا روشکر انشالله که واسه من هم همین بوده باشه...گلم شمام پات یخ میکرد در حالیکه گرمایی ب ...

ان‌شاءالله عزیزم🌹 من همیشه پام یخ میکنه😂 ولی از علائمم فقط به این دوتا اطمینان دارم که مال بارداری بود: درد نوک سینه و سرگیجه. لکه‌بینی لانه گزینی هم اصلاً نداشتم