2777
2789
عنوان

دلم گرفته..بی بی زدم منفی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 38 پست
خداروشکر که مشکلی نبوده ان شاالله گل پسری رو سالم بغل کنی😍😍😍واسه نی نی منم دعا کن خدا با ای وی ا ...

ان‌شاءالله که به سلامت به دنیا بیاریش عزیزدلم😍🌹 مراقب خودت باش اصلاً فشار به خودت نیار

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
ای جانم...چقد باحال ...انشالله سه تایی کنار هم زیر سایه خدا و بزرگتراتون به خوشبختی بی حد و مرز برسی ...

مچکرم عزیزدلم زنده باشی❤️ ان‌شاءالله شما هم باردار باشی. این ماه چند دفعه اقدام داشتین؟ من اون ماهی که باردار شدم از ۱۴ سیکلم به بعد تا سه چهار روز اقدام داشتم. چون احتمال زیاد دادم که روز تخمک گذاریم ۱۵ سیکلم باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان‌شاءالله که به سلامت به دنیا بیاریش عزیزدلم😍🌹 مراقب خودت باش اصلاً فشار به خودت نیار

مرسی عزیزم اره بیشتر درازکشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مرسی عزیزم اره بیشتر درازکشم

باور کن من آی‌وی‌اف هم نکردم اما تا ماه هفتم فشار زیادی به خودم نمیاوردم، چون همش احساس میکردم بچه کوچیکه و الان در میاد🤭 این عزیزم میتونم بپرسم مشکلت چی بود که آی وی اف کردی؟

باور کن من آی‌وی‌اف هم نکردم اما تا ماه هفتم فشار زیادی به خودم نمیاوردم، چون همش احساس میکردم بچه ک ...

ان شاالله پسرکوچولوتو سالم بغل بگیری

همسرم ازواسپرم بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ان شاالله پسرکوچولوتو سالم بغل بگیری همسرم ازواسپرم بود

سلامت باشی عزیزدلم همچنین شما❤️🌹 خداوند نی‌نی کوچولوتونو براتون حفظ کنه

سلامت باشی عزیزدلم همچنین شما❤️🌹 خداوند نی‌نی کوچولوتونو براتون حفظ کنه

مرسی گلم ان شاالله🙏🙏

عزیزدلم انشاءالله زود باردار میشی و میایی خبر خوش میدی نگران نباش انشاءالله به حق ۵ تن خیلی زود نی ن ...

مرسی مهربونم...پیامتون پر از محبت بود...محبت خدا ازتون کم نشه انشالله

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...