2777
2789
عنوان

دلم گرفته..بی بی زدم منفی بود

212 بازدید | 38 پست

دو روز به موعدم مونده و منفی شد....مارکش روژان...با کیت تخمک گذاری اقدام کرده بودم..

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هعییی🚶‍♀️

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩
صبر کن ممکنه باردار باشی، روژان اونقد قوی نیس که قبل موعد نشون بده.

اخه رو خودش نوشته حتی ۵ تا ۱۰ روز بعد از اقدام و یا بعد از موعد...از همین ناراحت شدم که حتی ۵ روز بعد از اقدام هم نشون میده این

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
عزیزم اگ دوس داری بیا تاپیک اخرم واسه حاجتت توحید بخونم..التماس دعا 

چشم ممنون

نه منفی بود تستم

ان شالله به حق حضرت زهرا یه بچه بهتون بده سالم و صحیح

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
اخه رو خودش نوشته حتی ۵ تا ۱۰ روز بعد از اقدام و یا بعد از موعد...از همین ناراحت شدم که حتی ۵ روز بع ...

نه اونقد کیفیتش بالا نیس، برا من 4،5 روز مونده به موعد، وندفو سریع مثبت شد، مدیکور هاله انداخت، روژان منفی نشون داد

مآه اول اما روز تخمک گذاری بود اقدامم ...

خب خودتو ناراحت نکن هنوز مونده تا موعدت 

خیلی ها با بار اول باردار نمیشن چند ماه طول میکشه حتی اگه با کیت باشه

من کاری که خودم کردمو به بقیه توصیه میکنم شاید به دردشون بخوره من قبل اقدام شوهرمو بردم ازمایش اسپرم بده که الکی وقتمون هدر نده دیدیم مشکل اسپرم داره سریع پیگیر درمان شدیم شما هم همسرتو ببری ازمایش بده بد نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍