توی شهر کوچیک ما این موقع یک کاری هست ک واسه ی همه مردم شهره فک کنید مثل چیدن سیب یا میوه یک کار سخت.....تا یک ماه یا بیست روز این کار هست....واسه همین همخه مردم شهرمون نیروی کمکی میارن ....حالا من از صبح زود ساعت هفت باید بیدار بشم و برای کاگرها صبحانه اماده کنم دیروز شوهرم گفت ناهار هم بزار هشت نفرن از صب تا ظهر توی اشپزخونه بودم خسته و هلاک بعد وقتیاون اومده میگ زیاد پختی و فلان در صورتی ک اندازه بود انقد غر زد و بعد ماهترشو خورد صدتا تیکه بارم کرد عادتشه..... ب جای تشکر.... این کاری ک میگم همیشه تو باغ انجام داد هم ی روششو تو خونه مثلا پوست کندن سیب ها اینجوری منم هروز اندازه دو کیلو یا بیشتر میاره من سیب رو مثال زدما ی کار خیبیببلی سخته بعد باید بشینم پای اونا با وجود بچه کوچیک تا ساعت ده یازده شب تا تموم شه اونوقت میگم صدتومن بده من لارم دارم نمیده و میگه ندارمو بهانه... خسیسه دیشب از شدت خستگی کمر درد چش درد چون کار ظریفیه خیلی حالم بد شد بعد میبینم ارزش صدتومنم پیش این ادم ندارم انقد گریه کردم تو تنهایی...😞😞😞 خیلی دلم گرفته واسه مردم هم برم کار کنم حداقل دستمزد ک میدن این خسیس بدجنس چی....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من انقدر هنوز جسور نشدم ک ساز مخالف بزنم یا بهانه بیارم چون خانوادم از اول در مقابل بدی های این بشر ...
میگم که جلوش واینستا
مظلوم نمایی کن خودتو بزن به مریضی
منم شوهرم ظالم و خسیس بود ولی با مظلوم نمایی الان خوب شده منم کمکش که میر م ۲۰۰ میگیرم چون هی میگم کمرم درد گرفت و خودم رو میزنم مریضی دلش میسوزه
من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان
وا شوهرته خو تو درست نکنی غدا کی درست کنه عصبانی بشه چکار میکنه مگه ازش بخواه مستقیم
اره شوهرمه ولی نه لباس میخره برا منو بچم نه یخچال درست پر میکنه نه موقع مریضی کنارمه و نمیبره ی دکتر خوب فوووقش ی دکتر عمومی اونم با کلی منت تازه این فقد بخش خسیسیشه.... تو باشی دلت میخاد ی استکان جا ب جا کنی براش؟
نمیشناسی شوهرمو....سرلج بیفته دست ب هرکاری میزنه میترسم ازش شاید حتا بندازتم بیرون بدون بچم کجا برم
همن ترسته که باعث شده ازت کار بکشه..کارگر میاد خونه یه چرخ میزنه ۲۵۰ میگیره می ره بعد شما با این همه زحمت لنگ پولی.باهاش شرط کن که من روزی ۱۰۰ میگیرم براشون غذا نپرسم.