2777
2789
عنوان

شدم کلفت بدون دستمزد شوهرم😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2219 بازدید | 50 پست
عزیزم احتیاج به این همه جیمز باند بازی نیست،بگک دارین زعفران جمع میکنین دیگه

دوس ندارم بگم شناسایی نشم🙁

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه .اما روستای مادربزرگ همسرم زیاد دارن و همشون گرفتارن تقریبا

پس درکم میکنی از بیخابی و خستگی دیگه جون ندارم الانم باید برم باز صبح شد😭

من انقدر هنوز جسور نشدم ک ساز مخالف بزنم یا بهانه بیارم چون خانوادم از اول در مقابل بدی های این بشر ...

میگم که جلوش واینستا 

مظلوم نمایی کن خودتو بزن به مریضی 

منم شوهرم ظالم و خسیس بود ولی با مظلوم نمایی الان خوب شده منم کمکش که میر م ۲۰۰ میگیرم چون هی میگم کمرم درد گرفت و خودم رو میزنم مریضی دلش میسوزه 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 
میگم که جلوش واینستا  مظلوم نمایی کن خودتو بزن به مریضی  منم شوهرم ظالم و خسیس بود ولی ب ...

این اگ رو ب موتم باشه باور نمیکنه اگرم بکنه دلش نمیسوزه😞

وا شوهرته خو تو درست نکنی غدا کی درست کنه عصبانی بشه چکار میکنه مگه ازش بخواه مستقیم

اره شوهرمه ولی نه لباس میخره برا منو بچم نه یخچال درست پر میکنه نه موقع مریضی کنارمه و نمیبره ی دکتر خوب فوووقش ی دکتر عمومی اونم با کلی منت تازه این فقد بخش خسیسیشه.... تو باشی دلت میخاد ی استکان جا ب جا کنی براش؟

از لحاظ شرعی و قانونی وظیفه شما نیست ولی کاش یه ذره قدر شناس بود

اره میدونم اما چون شرایط طلاق ندارم مجبورم کنار بیام....

نمیشناسی شوهرمو....سرلج بیفته دست ب هرکاری میزنه میترسم ازش شاید حتا بندازتم بیرون بدون بچم کجا برم

همن ترسته که باعث شده ازت کار بکشه..کارگر میاد خونه یه چرخ میزنه ۲۵۰ میگیره می ره بعد شما با این همه زحمت لنگ پولی.باهاش شرط کن که من روزی ۱۰۰ میگیرم براشون غذا نپرسم.

وا شوهرته خو تو درست نکنی غدا کی درست کنه عصبانی بشه چکار میکنه مگه ازش بخواه مستقیم

چون اسمش شوهره که نباید زور بگه بی احترامی کنه 

برده داری که نیست 

همچین بعضی ها میگن شوهررر انگار جه خبره 

استارتر زحر بکشه دم نزنه که چی شوهرشه!

نظرم.گفتم.گلم تاپیک دیگه هرکس نظری داره  ببخشید که با شما در یک راستا نیست شرمنده ام گلم!!

کاملا درسته هر کس نظری داره 

ولی چه خوبه ادم طرف ظلم نباشه و یا این تفکر به صرف مرد و شوهر بودن هر کاری ازش سر بزنه حق داره