2777
2789
عنوان

شدم کلفت بدون دستمزد شوهرم😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2219 بازدید | 50 پست

خدالعنتش کنه چقدخسیسه

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
ای بابا...منم باشوهرم قهرم الان پاشد رفت سرکار...بعضی از مردا مریضن واقعاااا ادمو اذیت میکنن. خب چر ...

هنوز بهانه نیاوردم با من بد رفتار میکنه وای ب حال اینکه بهانه بیارم من فقط میخام خرجمو درست بده انقدر خسیس نباشه الان کارگرا روزی صدتومن میگیرن من ب پنجاه هم راضی ام درصورتی ک کارم بیشتر ازوناس....

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا...منم باشوهرم قهرم الان پاشد رفت سرکار...بعضی از مردا مریضن واقعاااا ادمو اذیت میکنن. خب چر ...

22سالمه

درکت میکنم چون ما خودمونم باغ داریم و غذا پختن سخته 

منم هی غذا میپختم و شوهرم قدر نمیدونست یه چند روزی خودم رو زدم به مریضی گفتم پریودم نمیتونم کمر دردم 

از بیرون خریده بود و گزون بود حالش جا اومد. تو هم درست نکن خودتو بزن به مریضی 

بعدم سیبا رو پوست نکن برای درحده نیاز خودت و بچت سیب خشکی چیزایی میخای درست کن بگو کمر دردم نمیتونم 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 
هنوز بهانه نیاوردم با من بد رفتار میکنه وای ب حال اینکه بهانه بیارم من فقط میخام خرجمو درست بده انقد ...

تنها راهش اینه بگی پریودی و درد داری و اه و ناله بزار ببینه وقتی نیستی کارش چقدر سخت میشه 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 
درکت میکنم چون ما خودمونم باغ داریم و غذا پختن سخته  منم هی غذا میپختم و شوهرم قدر نمیدونست یه ...

من انقدر هنوز جسور نشدم ک ساز مخالف بزنم یا بهانه بیارم چون خانوادم از اول در مقابل بدی های این بشر پشتم نبودنذاینم پرو شده و میدونه هیچی نمیتونم بگم هی ظلم میکنه...من اگر ببینم شوهرمم ب وظیفه هاش مثل خرجی دادن و محبت کردن کم نمیزاره منم با جون و دل کار میکنم اما خیلی روحیمو داغون کرده این عذابم میده