2777
2789
عنوان

گناه من چیه؟؟؟؟؟

65 بازدید | 12 پست

گناه من چیه که حق یه خنده و خوشحالی رو ندارم یه آهنگ شاد نمیتونم گوش کنم و کیف کنم؟

چرا بعد اینا باید یه چیزی بشه که به گریه بیفتم؟

دنیا خیلی بده به حدی بده که یه دختر ۲۰ ساله دنباله مرگ و آرزوش شده مرگ حرفش شده سکوت و سکوت و سکوت بغض میکنه نمیزاره اشکش بریزه داره خودشم شکنجه میکنه چه جالبه برام منی که آرزوهام  خیلی خوشگل و رنگی بود 

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

گناه تو خوشگلیته

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گناهت خوشگلیته عزیزم😂🌹🌹🌹🌹

زشتم

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
عکس بده

اومدی دنبال عکس؟

فکر کنم زمان و مکان مناسبی برای درد و دل رو انتخاب نکردم

عیدت مبارک

خوب عکس نده. شوخی میکنم جدی نگیر.عید شما هم مبارک

یه کمکی بهم بکن نی نی یار رو برام تگ کن نمیتونم خودم

چرا؟

میخام بگم که کاربریم رو بترکونه میخام برم 

بیا تلاشمو کردم

ممنون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز