2777
2789

اونقدر بی بی چک منفی و مثبت دیدمو پریودشدم 😔اونقدر حس مادرانه کاذب گرفتمو پریود شدم😔خسته شدم از دارو از قرص از امپول از ترس پریود شدن😔خسته شدم از حرفای بقیه ک حامله نیستی!

نمیخوام به تاریخ پریود نزدیک بشم نمیخوام باز داغون بشم 

چرا من نمیتونم طعم مادر شدنو بچشم با وجود این که هیچ مشکلی ندارم😔😢اقدام پی در پی ندارم همین جوری دوساله از ازدواجم میگذره 

منم دوس ندارم 

چون ....

پریودی.خر.است# 😃😆🥲

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تاریخ اقدام رو مرتب بذار

بعدش حتما یه حکمتی توشه که ما ازش بیخبریم فقط ظواهرو میبینیم

واسه آرامش دلتم صلوات فرستادم ایشالله همونجوری که میخوای میشه😘♥️

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   

عزیزم توکلت به خدا.امید تو از دست نده

فکر کنم چون استرس داری نمیشه.استرس نداشته باش بیخیال باش و رو خودت فشار نیار.انشاالله خدا بهت یه کوچولو خوشمزه و سالم بده

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

ایشالا که زودی مادر میشی مطمعنم حسم میگه

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

منم امروز پریود شدم، حتما حکمتی داره 🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

نگاه عزیزم ان شاالله که هستی اگر۱درصدنبودی بعدپریود روزی که حمام بایدبری سیاه دونه تفت بده آسیاب کن عسل میزنی کمرت فقط ماساژ میدی بحدی که کمرت داغ شه بعدسیاه دونه بریزروعسلها با ی شالی ببندفقط کمرت یخ نکنه شب اینکارانجام بده تاصبح که صبح بری حمام بعد ازحمام ی تخم مرغ خانگی زرده ازسفیده جدامیکنی زرده باشکر شکرهم۵تاقاشق اینقدراینهامیزنی که کرم رنگ شن بایدیکی برات انجام بده که ازحمام آمدی بخوری بعدشکرتخم مرغ زدی گاوزبان جوشوندی باتوم مرغ قاطی کن واستادی بخور بعد دیگه اقدام به بارداری کنید به آقاتآقاتج