2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

129 بازدید | 14 پست

مامانهای که دارن خرید سیسمونی میکنن لطفا میشه درمورد خرید لباس وپوشاک نوزاد کمکم کنید نی نی من اواخر بهمن یا اول اسفند میاد پیشمون؟مثلا لباس چی بخرم از هرسابز چندتا کسی رو ندارم ازش راهنمایی بگیرم داخل مغازه که میری میگن همه چی باید بهری؟

سوالم اینکه خانومهای که الان لباس نوزاد خریدی چی ها خریدین چنددست لطفا راهنماییم کنید ؟؟

میشه ازت خاهش کنم دستتو بزاری رو شکمت از ته دلت دعا کنی منم به همین زودیا مامان بشم 🙏اسمم فاطمه

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم میخام بخرم 

بهم گفتن دو دست لباس بیمارستانی بگیر چن تا تیکه هم سایز ۲بگیر چون بچه زود درشت میشه زیاد لباس سایز صفر ویک نخر 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

فعلا یکی دودست سایز ۱و۲ بگیر بعد که کوچیک شد بهش دوباره میگیری

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بادی سایز۰ تاپ سایز۱ .ی تیشرت سایز۱.ی تیشرت سایز۲ .حوله.ناخن گیر.تشک تعویض .تشک وبالش.پتو.شونه.لگن.دوتا ست بلوز شلوار سایز۳.دوتا شلوار.ی شرت عینکی

اینارو برا خواهرم گرفتیم

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

دو دست صفر شامل زیرپوش یا زیردکمه ای و مانتو و شلوار بخر سفید باشه.سایز یک و دو را هم دو دست بخر.باز دیدی لازمه بعد میخری.دوتا لبلس کرکی ظریف هم‌یا بخر یا بباف چون تو سرما به دنیا میا.دیگه دستکش و پیش بند و جوراب و کلاه هم یکی دوتا بخر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بنظر من مارک لوپیلو بخر 

خیلی نرم و خوبه 

آلمانی هست 

و از همه برند های دیگه ارزون تره 

تو اینستا سرچ بزن لوپیلو 

من اکثر چیزهای که جلو جلو خریدم نتونستم بهش بپوشونم ولی هر سه ماه براش لباس میخریدم 

کالسکه و صندلی غذا و صندلی ماشین از واحبات هست 

روروئک نخر 

شیشه شیر بیبی لند بخر ایرانی 

سایز صفر و یک حتما 3دست بخر. البته یک بخر بهتره. اگه نی نیت جثه ش بزرگتر باشه صفر اندازش نمیشه. زیردکمه حتما بخر. خیلی لباس خوبیه.هم بچه رو گرم نگه میداره هم لباساشو نمیذاره بره بالا. سایز ذوهم یه دست بگیر. ضروریا همیناس. سایزای بزرگتر هم هست ک تا 5ماهگی اینا لازم نیس. ازاین سرهمی جوراب دارا نخر ک خیلیییی زود کوچیک میشه. بدون جوراب شو بخر. سوییشرت بخر براش با شلوار ک بهار بیرون رفتی انشاا تنش کنی

گفت دانایی که گرگی خیره سر  هست پنهان در نهاد این بشر؛ هر که گرگش را در اندازد به خاک رفته رفته میشود انسان پاک  هر که با گرگش مدارا میکند   خلق و خوی گرگ پیدا میکند؛  در جوانی جان گرگت را بگیر وای اگر این گرگ گردد با تو پیر!!!          

اولا بارداریت مبارک 

لباس سایز ۰ دوست بخر 

سایز ۱ و۲ و۳ هر کدوم پنج دست بخر 

شلوار نوزادی هم جدا سه تا از هر سایزی بخر چون زود زود کثیف میشه 

اخرای بهمن دیگه سردی هوا گرفته شده نسبتا فقط یه سرهمی بافت یا مخمل شماره ۰ یا یک بگیر که واسه عید هم بشه بپوشونی اگه سرد بود هنوز هوا 

بیشتر لباساش رو سعی کن بادی و زیر دکمه بگیری خیییلی راحتی و لباسش بالا نمیره 

کلاه و روسری هم از هر کدوم دوتا بخر ..دستکش یه جفت بخر براش ..یه کلاهش گرم تر باشه واسه بدو تولدش فقط 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40