2777
2789
عنوان

تکنیک های سحرخیزی؟بیاین روتینمو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 24 پست
وای منم دیقا همینم حالا تو خوبه میتونی قهوه درست کنی ببری اتاقت من از جام نمیتونم تکون بخورم 😅

چند وقتیه عادت کردم هرروز صبح زود قهوه بخورم،باعث میشه ویندوزن بیاد بالا😂

قبلا که دیر میخوردم خوب نبود😑 فقط میتونم بگم سعی کن پاشی😂

راستی شامم اگه زود بخوری صبحا گشنه میشی از زور گشنگی میری درست میکنی😂😂😂

۱۱ بخاب🥴 من بدبختی اگه ۸ پاشم تا ۹ نمیتونم هیچی بخورم تا ۱۲ هم منگم ۱۲ تا ۳ اوکیم دوباره خابم میگیر ...

سروصداس 😑 تی وی میبینن منم به صدا حساسم.

چراااا آخه؟😂😂😂 پیشنهاد میدم صبح که پامیشی قهوه بخوری،یکم سرو حال تر میشی و خوابت میپره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثه تو کارام زیاده و طبق برنامه ریزی باید 5 بلند بشم تا برسم به همشون  چند روز بیدار میشم ...

بعضی وقتا میگم کاش میشد اصلا نخوابم و به کارام برسم🥲کاش به جا ۲۴ ساعت ۴۰ ساعت شبانه روز داشتیم🥲خوابم معضل شده هااااا

چند وقتیه عادت کردم هرروز صبح زود قهوه بخورم،باعث میشه ویندوزن بیاد بالا😂 قبلا که دیر میخوردم خوب ...

اتفاقاً منم بر این که سرحال شم می‌خوام شیر قهوه درست کنم صبح ها ولی نمیتونم از جام پاشم اه نمی‌دونم چ مرضی این تنبلی

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود  
سروصداس 😑 تی وی میبینن منم به صدا حساسم.  چراااا آخه؟😂😂😂 پیشنهاد میدم صبح که پامیشی قهوه ب ...

اصن تو بگو آب نمیتونم دیگه😂

قهوه رو ی ساعت بعد میخورم هرروز

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
هست اصلا؟😂😂😂

نمیدونم باور کن 

ولی من خودم همیشه پنج بیدار میشم دیگه نمیخوابم دلیلشم نمازه 

اگه یه دلیل محکم داشته باشی بیدار میشی 

سخته ولی اگه عادت کنی راحت میشه برات 

من وقتی میخوابم خودمو تنبیه میکنم اینطوری پیش میرم حالا تو هم بگرد یه راهی پیدا کن مخصوص خودت باشه 😂

بهترین نسخه خودت باش🤞
بعضی وقتا میگم کاش میشد اصلا نخوابم و به کارام برسم🥲کاش به جا ۲۴ ساعت ۴۰ ساعت شبانه روز داشتیم🥲خوا ...

دقیقا دقیقاااااااا 24 ساعت خیلیییی کمه

حال متکلم از کلامش پیداست... :)