2777
2789

من قبل مهر که دانشگاها شروع شه که کلا تعطیل بودم ۱۲ ۱ ظهر بیدار میشدم،بعدشم که شروع شد تا یه مدت میرفتم کلاس لپ تاپو میذاشتم کنارم رو تخت میخواییدم😂

بعد که دیگه آدم شدم...

الان ۱۲ میخوابم،حدود هفتو نیم پا میشم،صبحونم+قهوه آماده میکنم میارم اتاق تا ۸ میخورم میرم سر کلاس.

حالا مشکل کجاست؟😂

من خیلیییی کار دارم دوست دارم زودتر بیدار شم بتونم به کارام برسم،مثلا ۶، ولیییی امان از کون‌ گشادی...

همیشه پا میشم تایمرو قطع میکنم میخوابم،۲۰ تا تایم گذاشتم هر پنج دقیقه یکبار.😂 ولی پامیشم تک تکشو قطع میکنم دوباره میخوابم😑

حالا بگین چیکار کنم بتونم ۶ پاشم؟

پ.ن:کاش میشد بدون خواب میتونستیم زندگی کنیم😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعت 9یا 10بخواب 6 راحت بلند میشی از خواب. 

اون ساعت خیلییی زوده خونه سرو صداس🥲

ساعت ۱۱.۵ ۱۲ به زور دیگه مجبور میکنم تی وی رو خاموش کنن😂

اهل خانه به جز بابام تا ساعت ۳ ۴ بیدارن.

11 بخواب ک خوابت تکمیل بشه  خودت دیگه نیاز ب خواب پیدا نمیکنی  ظهرها هم نخوای که شب زود ...

اگه بتونم بخوابم تو سروصدا عالی میشه🥲

تا ۱۲ تی وی روشنه صداشم تا آخر😑دقیقا هم بغل اتاق منه

منم مثه تو کارام زیاده و طبق برنامه ریزی باید 5 بلند بشم تا برسم به همشون 

چند روز بیدار میشم اما خسته میشم و ظهر میخوابم و باز نمیرسم به کارام😭

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

وای منم دیقا همینم حالا تو خوبه میتونی قهوه درست کنی ببری اتاقت من از جام نمیتونم تکون بخورم 😅

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود  

۱۱ بخاب🥴 من بدبختی اگه ۸ پاشم تا ۹ نمیتونم هیچی بخورم تا ۱۲ هم منگم ۱۲ تا ۳ اوکیم دوباره خابم میگیره تااااااا نمیدونم کی🥴

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤