2777
2789
عنوان

پای بچم 😭😭😭😭

248 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان

پسرمن ساق پاش خورد ب لوله جاروبرقی 

الان چهار دست و پا می‌ره ،رو دوتا زانو میشینه ولی راه نمیره(ی پاش رو میگیره بالا ،اگه هم بزاره زمین قفل می‌کنه راه نمیره...)

من چیکار کنم الان 

میترسم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاش ورم کرده

سیاه شده

براش با دستمال ببندببر دکتر طفلیو

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
ببرش دکتر  نترس عزیزم بچس احتمالا درد داره کوبیده شده میترسه پاسو بزاره زمین

نه کبوده ن ورم داره هیچی ولی نمیزاره پاشو زمین یا راه بره

وقت گرفتم واسه دکتر ارتوپد گفته دو شنبه 

چ دکتری باید ببرمش؟؟؟

عزیزم ترس نداره خب کوچولو هست پاش درد گرفته. کی اینجوری شده

دیروز صبح ولی چون چهاردست و پا می‌رفت زیاد نگران نشدم ولی از دیروز راه نمیره ک فقط 4 دست و پا میره

ن هیچی هیچی  ن ورم داره  ن کبوده هیچی

ترسیده بچت فشار بده ببین درد داره یا نه

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
نه کبوده ن ورم داره هیچی ولی نمیزاره پاشو زمین یا راه بره وقت گرفتم واسه دکتر ارتوپد گفته دو شنبه&n ...

خب خداروشکر نترس عزیزم فقط ترسیده 🥺🫀

پسرعمو منم یبار اینجوری شد بعدش خودش ترسش ربخت پاشو گذاشت 

ارتوپدی عالی

هرچی شد بدون خدا هست 🥺💜