2777
2789
عنوان

پای بچم 😭😭😭😭

248 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان

پسرمن ساق پاش خورد ب لوله جاروبرقی 

الان چهار دست و پا می‌ره ،رو دوتا زانو میشینه ولی راه نمیره(ی پاش رو میگیره بالا ،اگه هم بزاره زمین قفل می‌کنه راه نمیره...)

من چیکار کنم الان 

میترسم😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پاش ورم کرده

سیاه شده

براش با دستمال ببندببر دکتر طفلیو

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
ببرش دکتر  نترس عزیزم بچس احتمالا درد داره کوبیده شده میترسه پاسو بزاره زمین

نه کبوده ن ورم داره هیچی ولی نمیزاره پاشو زمین یا راه بره

وقت گرفتم واسه دکتر ارتوپد گفته دو شنبه 

چ دکتری باید ببرمش؟؟؟

عزیزم ترس نداره خب کوچولو هست پاش درد گرفته. کی اینجوری شده

دیروز صبح ولی چون چهاردست و پا می‌رفت زیاد نگران نشدم ولی از دیروز راه نمیره ک فقط 4 دست و پا میره

ن هیچی هیچی  ن ورم داره  ن کبوده هیچی

ترسیده بچت فشار بده ببین درد داره یا نه

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
نه کبوده ن ورم داره هیچی ولی نمیزاره پاشو زمین یا راه بره وقت گرفتم واسه دکتر ارتوپد گفته دو شنبه&n ...

خب خداروشکر نترس عزیزم فقط ترسیده 🥺🫀

پسرعمو منم یبار اینجوری شد بعدش خودش ترسش ربخت پاشو گذاشت 

ارتوپدی عالی

هرچی شد بدون خدا هست 🥺💜