2777
2789
عنوان

بچه ها کی تعبیر خواب بلده ؟؟؟

42 بازدید | 3 پست

من مجردم یعنی نامزده دارم اما خب عقد نکردیم بعد خواب دیدم باردارم یعنی شکمم تا حد واضحی اومده بود جلو حتی انگار به شکمم دست زدم و حسش کردم و اینم بگم پدرش و ندیدم تو خواب و اسمیم ازش نبردم اما انگار تو همون خواب خیلی دوسش داشتم و اونم دوسم داشت و همش نگرانم بود انگار بقیه سفارش کرده بود هوامو داشته باشن همچین چیزی ..

بعد من خودم حس فوق العاده خوبی داشتم از این باردارب حتی بیدار شدمم یه حس خوب داشتم 😂رفتم تعبیر و نگاه کردم ترسیدم والا میگن درد و رنج و اینا میرسه اما اخه من خیلی حالم خوب بود و تو خواب انگار ازدواج کرده بودم

اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍
سلام  ببین من شنیدم تعبیر خواب ۶۰ درصدش به تعبیره خودته که چجوری برداشتش میکنیو تعبیر می ...

مررسی عزیزم😘

اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان