2777
2789

چرا

یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقی افتاده بینتون؟

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

۱۰ساله رمزشو ندارم و برام مهم نیست ..کسی ک بخاد یه غلطی کنه هرجور شده میکنه 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

ازش بپرس یه بار به شوخی و بین حرفاتون نه اینکه نشون بدی خیلییی اتفاق خاصی افتاده بعدش اگه دیدی قانع ات نکرد اصلا ری اکشن بد نشون نده که جلوی تو حواسشو جمع کنه عادی رفتار کن ولی زیر نظر بگیرش با یه عوض کردن رمز گوشی نمیتونی چیزی بفهمی و ب کسی ثابت کنی اما مدتی زیر نظر بگیریش و با سیاست باشی میتونی بفهمی داره چیکار میکنع .یادت نره اگه الان در مورد عوض کردن یه رمز گوشی بخای جنجال ب پا کنی اون مخفیانه کاراشو میکنه(البته اگه کار خاصی کنع) ولی اگه صبور باشی و زیرچشمی مراقب باشی خیلی چیزا دستت میاد شک نکن

😂😂😂 شوهرت ۶ سال پیش باید اینکارو می‌کرد 

خب ادما با هم فرق دارن تو رابطه مثلا من دوس ندارم رمز گوشیمو بدم پارتنرم ولی اون ب زووورررر انگشت منو ب عنوان رمز 2 سیو کرد این دلیل نمیشه ک من کاری میکنم فقط بر میگرده ب اخلاق و روحیاته هر شخصی

من چیز خنده داری گفتم؟ یا در فرهنگ شما کسی که درددل میکنه باید بهش خندید؟

حرفت خنده دار بود چون کاملا مشخصه که حریم خصوصی ای در زندگی شما دو نفر وجود نداره وگرنه کاملا طبیعیه که همسرت گوشیش رمز داشته باشه و تو ندونی . این حرفت مثل اینه که بگی شوهرم بعد ۶ سال زندگی دیگه نمیذاره من مسواک شو به دندونم بزنم .

عزیزم گوشی درسته خصوصیه اما مثل مسواک وسیله ی شخصی نیست.. زن و شوهر بنظرم نباید چیزی,از هم پنهان دا ...

چرا ؟ مگه زن و شوهر کی هستن ؟ یه دختر و پسر سرتقن که ۲۵ ۳۰ سال تو یه خانواده ی دیگه با یه فرهنگ‌ دیگه بزرگ شدن و قراره در کنار هم همزیستی مسالمت آمیز داشته باشن . کی گفته زن و شوهر باید در هم حل بشن ؟؟؟ اون آقا حریم شخصی خودشو داره ، گوشی خودش ، لپتاب خودش ، سلیقه خودش ، دوستای خودش . لزومی نداره همسرش در شخصی ترین مسائلش وارد بشه .