از بعضی از کاربران این سایت؛ اینقدر اینجا راحت بودم که از خانمهایی که مثل خودم دارو مصرف میکنن و مشکل ناباروری دارن مشکلم رو بگم و کمک بخام اما اینجوری باهام رفتار شد آخه همه که مشکل منو ندارن آدم نمیشه به هرکی بگه اما اینجا مجازیه همو نمیشناسیم راحت میتونیم مشکلمون رو بگیم اما کسی که کمک نمیکنه که هیچ تازه میان دعوا هم میکنند سرچ میکنم یه موضوعی تو این سایت میبینم چندسال پیش چه خوب بهم کمک میکردن اما الان همه چی تغییر کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من سعی میکنم تو زمینه هایی که توش اطلاعات دارم نظر بدم.🥺🌹
روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)
لتروزول هرسری میرم دکتر برام تجویز میکنه نمیدونم برای چی خوبه اینسری بابد آی یو آی بشم چون با دارو ط ...
متاسفانه مصرف نکردم من،نمیدونم،بزن نت یا از دکترت بپرس برای چی بهت میده،ان زود باردار میشی،دلیل ناباروری بدون علت یکیش استرسه از خودت دورش کن،و سعی کن ذهنتو آروم کنی
خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍