2777
2789
عنوان

دلم گرفت

185 بازدید | 18 پست

از بعضی از کاربران این سایت؛  اینقدر اینجا راحت بودم که از خانمهایی که مثل خودم دارو مصرف میکنن و مشکل ناباروری دارن مشکلم رو بگم و کمک بخام اما اینجوری باهام رفتار شد آخه همه که مشکل منو ندارن آدم نمیشه به هرکی بگه اما اینجا مجازیه همو نمیشناسیم راحت میتونیم مشکلمون رو بگیم اما کسی که کمک نمیکنه که هیچ تازه میان دعوا هم میکنند سرچ میکنم یه موضوعی  تو این سایت میبینم چندسال پیش چه خوب بهم کمک میکردن اما الان همه چی تغییر کرده 

خدایاشکرت

من ندیدم بگو عزیزم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من سعی میکنم تو زمینه هایی که توش اطلاعات دارم نظر بدم.🥺🌹

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

حتما خیلی ها هم راهنمایی کردن 

نیمه پر لیوان رو ببین 

رفتار بد وحساب نشده از سبک زندگی ومشکلاته که همچین ادمایی ساخته .... بعضیا نمیتونن خوب رفتار کنن 

دلت نگیره مهربونم 

انشالله باردار میشی ❤ بقلش میگیری 

لتروزول و کلومیفن فقط سه دوره  جواب بده تو همون سخ دوره جواب میده جواب نده یعنی داروی مناسب ش ...

چنددوره خوردم نشد بعد دوماه دوباره تجویز کرد که بعدش آی یو آی بشم اصلا نمیدونم برای چیه 

خدایاشکرت

لتروزول هرسری میرم دکتر برام تجویز میکنه نمیدونم برای چی خوبه اینسری بابد آی یو آی بشم چون با دارو ط ...

متاسفانه مصرف نکردم من،نمیدونم،بزن نت یا از دکترت بپرس برای چی بهت میده،ان  زود باردار میشی،دلیل ناباروری بدون علت یکیش استرسه از خودت دورش کن،و سعی کن ذهنتو آروم کنی

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
دلم گرفته بخدا دارم با گریه مینویسم یکی از کاربرا گفت خلایق هرچه لایق یعنی لایقمه که بچه دارنمیشم فک ...

اگه تو سرنوشتت باشه حتمن بچه دار میشی ربطی هم ب لایق بودن و نبودن نداره 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
چیه مشکلت بگو‌کمکت کنیم (بچه ها میشه کمک کنید تاپیکم پربازدید بشه داستان زندگیمه)

درمورد مصرف دارو وناباروریم نمیدونم چرا دکتر بهم لتروزوا میده یعنی مشکلم چیه میگه مشکلی نداری

خدایاشکرت

اول اینکه ناراحت نباش اونا بابت ادب نداشتشون باید خجالت بکشم و ناراحت باشم و دوم اینکه برای مشکلتون ...

زیر نظر دکترم اما چون اینجا خیلیها داروهای منو مصرف کردن و اطلاعات دارن تاپیک زدم که بهم بگن چه نتیجه هایی براشون داشته

خدایاشکرت

درمورد مصرف دارو وناباروریم نمیدونم چرا دکتر بهم لتروزوا میده یعنی مشکلم چیه میگه مشکلی نداری

خو تو اینترنت بزن اسم دارو کامل برات میاره مال چیه اینک ناراحتی نداره

و خدا خواست ک تو در زندگی من باشی