2777
2789
عنوان

دکتر زنان کرج

562 بازدید | 18 پست

دکتر زنان متعهد و دلسوز که یکی یکی مریض ببینه معرفی کنید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چهار راه طالقانی به سمت هفت تیر ساختمان آرین واقعا مهربون و کار بلد وتک تک میبینه فقط باید وقت گرفته ...

کدوم بیمارستان‌ها هستن؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دکتر میترامحمدی فر  خیلی بااخلاق ومهربونه و وقت می زاره برای مریض ومن پیشش سزارین شدم وخیلی خیل ...

دوران بارداری مراقبت‌های خوبی داشتن؟ کدوم بیمارستان بودین؟

الان نمیدونم زنگ بزنی مطبش بهت میگن 

خودتون برای بارداری رفتین پیششون؟

[QUOTE=212688180]دوران بارداری مراقبت‌های خوبی داشتن؟ کدوم بیمارستان بودین؟[/QUOT

آره خیلی خوب بود اصلا من وقتی می دیدمش یه آرامش خاصی داشتم    بیمارستان کسری بودم ولی بیمارستان مریم  امام خمینی وچندتای دیگه می رفت   اهل زیر میزی نبود می گفت من پولم روازبیمارستان می گیرم 

[QUOTE=212688180]دوران بارداری مراقبت‌های خوبی داشتن؟ کدوم بیمارستان بودین؟[/QUOT آره خیلی خوب بود ...

چقدر عالی من دنبال همچین دکتری هستم که وجدان داشته باشه 

همین ساختمان  آرین هستن که اون خانم آدرس دادند

دکتر هاشمی خیلی عالیه کارش حرف نداره خیلیم معروفه واقعا هم مهربون و با وجدانه با اینکه خیلی شلوغه سرش ولی تا هروقت ک بخوای برات وقت میذاره منو چند تا دوستام تحت نظرشیم

برای سلامتی همه ماماناو نی نی های تو دلی و نی نی منم اگه میشه یه صلوات بفرستید.  
همین ساختمان  آرین هستن که اون خانم آدرس دادند

الان پیدا کردم داخل گوگل مرسی