2777
2789
عنوان

معجزه 💫

5872 بازدید | 30 پست

شنیدم نماز حضرت رسول (ص) مثل معجزه میمونه . 😍

سخت ترین و محال ترین حاجت هارو روا میکنه چه چله ی این نماز چه تک بخونی 💫💫💫💫

تو مفاتیح هم هست که یه دعا هم داره بعدش 

خیلی دلم میخواست شب میلاد پیامبر یا روزش بخونم این نماز رو ولی نشد پ.ر.ی.و.د 🥺🤦🏻‍♀️

ولی به دلم افتاد بیام اینجا بگم بهتون که شما بخونید انشالله حاجت روا بشید و بیاید همینجا ب خودم بگید ک حاجت گرفتید ❤ انشالله بعد این یه هفته میخونم و مطمئنم جواب میگیرم میام بهتون خبرشو میدم 💕

خدایا شکرت ❤

یعنی چی چله 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۲ رکعتِ 

رکعت اول بعد از حمد ۱۵ بار سوره قدر 

رکوع :ذکر رکوع + ۱۵ قدر 

بلد شدن از رکوع ۱۵ قدر 

سجده: ذکر سجده + ۱۵ قدر 

بلند شدن از سجده ۱۵ قدر 

سجده دوم ۱۵ قدر 

بلند شدن ۱۵ قدر 

رکعت دوم هم مثل اولی جمعا ۲۱۰ قدر در هر رکعت ۱۰۵ بار 

و یک دعایی هم داره ک بتونم میزارم براتون برای بعد نمازه انشالله حاجت روا بشید 💖💖💖💖💖

خدایا شکرت ❤
یعنی مثلا نیت کنی بگی چهل روز این نماز میخونم ولی شنیدم خیلی ها با یکبار خوندنش هم حاجات محال گرفتن& ...

نمیشه چهل روز که یوقت کارپیش میاد یا اینکا میفته دوران قاعدگی 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

2790
2778
2791
2779
2792