2777
2789
عنوان

معجزه 💫

| مشاهده متن کامل بحث + 5872 بازدید | 30 پست
امضات  انشالله حاجت روا بشی ❤💖

ممنون عزیزم من قبل از پستت نماز پیامبر رو خوندم البته دوسش دارم چون سوره قدر داره 

ان شالله خدا حاجت همه رو بده وشماروهم

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه چهل روز که یوقت کارپیش میاد یا اینکا میفته دوران قاعدگی 

میدونم عزیزم ولی یکی از نی نی سایتی ها قبلا تاپیک زده بود چله گرفته بود روز ۱۹ یا ۲۰ چله ب حاجتش رسیده بود و خیلی های دیگم بودن ک گفتن با همون یبار خوندنم معجزشو دیدن .

اون دوستی ک چله گرفته بود انگار اون مدت قاعدگی وقفه انداخته بود بعد ادامشو خونده بود .

خدایا شکرت ❤
نماز پیامبر چله نداره اما چله یعنی نیت کنی یه ذکری یا دعا یا نمازی رو چهل روز بخونی تا خدا حاجتت رو ...

چه بهتر ترسیدم گفت چطور چهل روز نماز رو بخونم یوقت نتونم کارپیش بیاد چی یا بیفته دوران قاعدگی بمظرم اصلا تو هیچ چیزی چله درست نیست دعا کنی نیت کنی نماز یا ذکری رو به تعداد بخونی حالا روزش مهم نیست هروقت تونستی شاید امروز مساعد نبودم فردا تونستم متوجه میشید منظورم رو  و زمان خاصی دارا یا هرروزی میشه خوند و هرساعتی نماز پیامبر 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

۲ رکعتِ  رکعت اول بعد از حمد ۱۵ بار سوره قدر  رکوع :ذکر رکوع + ۱۵ قدر  بلد شدن از ...

نماز حضرت پیامبر هستش ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

تو مفاتیح هستش این دعا ؟

نماز حضرت پیامبر هستش ؟

بله عزیزم نماز رسول الله روایت از امام رضا هست 

اتفاقا مامانمم گفت برو از مفاتیح نگاه کن ببین سندیت داره بودش 

اخه گفتم اگ بشه مامانم ب نیتم یکشنبه ک روز میلاده بخونه :)

خدایا شکرت ❤
چه بهتر ترسیدم گفت چطور چهل روز نماز رو بخونم یوقت نتونم کارپیش بیاد چی یا بیفته دوران قاعدگی بمظرم ...

انگار هر روز و هر ساعتی میشه خوند ولی بهتره یک ساعت قبل از اذان صبح روز جمعه خونده بشه ولی همیشه هم میشه .

یعنی اینا تحقیقات من بود هنوز خودم نشده تجربش کنم خوندم انشالله حاجت گرفتم میام میگم  💖

خدایا شکرت ❤
بله عزیزم نماز رسول الله روایت از امام رضا هست  اتفاقا مامانمم گفت برو از مفاتیح نگاه کن ببین ...

یکشنبه میدونی کی باید خونده بشه ؟ 

چه بهتر ترسیدم گفت چطور چهل روز نماز رو بخونم یوقت نتونم کارپیش بیاد چی یا بیفته دوران قاعدگی بمظرم ...

اره عزیز من خودم هم دنبال گرفتنهذچله نیستم هر وقت هر ذکر یا دعا یا نمازی به دلم بیفته بخونم میخونم

هرروز که دلت خواست بخون ولی بهترین روز برا خوندنش جمعس

هرجمعه ای ؟ چون کاربران گفتن میلاد رسول اکرم ص یکشنبه اس گفتم چه ساعتی بخونیم بهتره ؟

هرجمعه ای ؟ چون کاربران گفتن میلاد رسول اکرم ص یکشنبه اس گفتم چه ساعتی بخونیم بهتره ؟

هر جمعه ای فرقی نداره 

اینکه میلاد میخوان بخونن خودشون دوست دارن والا هیچ روایت یا تاکیدی نکردن روز میلاد خونده بشه

ساعتی هم نداره هر وقت دوست داری ومیتونی بخون

حاجت روا بشی عزیزم ❤💖

آن شاالله عزیزم توام همینطور❤️❤️

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز