سلام بچه ها یکی هست تو فضای مجازی پسره ۲۳ یا ۲۲ سالشه ی دو هفته ای میشه تقریبا آشنا شدیم ولی خب اون اوایل خیلی باهم خوب بودیم خیلی نگرانش بودم دم ب دقیقه حالشو میپرسیدم سعی میکردم غمگین نشه وقتی با ی پسر تو گپ ح میزدم ناراحت میشد و تقریبا قهر میکرد میگفت من حساسم حتی بخاطر اون ک شده بود من دیگ با هیچکی تو گپ ح نزدم جز دخترا و خودش اگرم ح میزدم خیلی رسمی ولی الان چند روزه بهم بی محللی میکنه داره جونم در میاد دلم گرفته همش دارم غصه میخورم آخه مگ من چ کار کردم همش سرده باهام با اینکه رفیقمه ینی من رفیق میبینمش ولی واقعا دوسش دارم نمیتونم ببینم ناراحته حاضرم جونمو بدم ک اون فقط بخنده اما دقیقا دو روزه محل صگ بهم نمیده پیشنهاد شماها چیه وقتی ک اینهمه خوبی رو از جانب من نمیبینه ؟؟؟
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.
آره... یه طورایی حس میکنم تو خونه هم بهش کم توجه شده دنبال محبته...
پسری ک شخصیت درستی داشته باشه دنبال این حرفا و خاله زنک بازیا نیس... هدفش کار و زندگیشه ن این چیزا
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.