2777
2789
عنوان

بهم بی محلی میکنه کمکم کنین💔

263 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها یکی هست تو فضای مجازی پسره ۲۳ یا ۲۲ سالشه ی دو هفته ای میشه تقریبا آشنا شدیم ولی خب اون اوایل خیلی باهم خوب بودیم خیلی نگرانش بودم دم ب دقیقه حالشو میپرسیدم سعی میکردم غمگین نشه وقتی با ی پسر تو گپ ح میزدم ناراحت میشد و تقریبا قهر میکرد میگفت من حساسم  حتی بخاطر اون ک شده بود من دیگ با هیچکی تو گپ ح نزدم جز دخترا و خودش اگرم ح میزدم خیلی رسمی ولی الان چند روزه بهم بی محللی میکنه داره جونم در میاد دلم گرفته همش دارم غصه میخورم آخه مگ من چ کار کردم همش سرده باهام با اینکه رفیقمه ینی من رفیق میبینمش ولی واقعا دوسش دارم نمیتونم ببینم ناراحته حاضرم جونمو بدم ک اون فقط بخنده اما دقیقا دو روزه محل صگ بهم نمیده پیشنهاد شماها چیه وقتی ک اینهمه خوبی رو از جانب من نمیبینه ؟؟؟

پسره ب بلوغ عقلی نرسیده و دنبال سرگرمیه 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی منم دیگ بهش محل ندم؟

یس

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
ینی منم دیگ بهش محل ندم؟

آره... یه طورایی حس میکنم تو خونه هم بهش کم توجه شده دنبال محبته... 

پسری ک شخصیت درستی داشته باشه دنبال این حرفا و خاله زنک بازیا نیس... هدفش کار و زندگیشه ن این چیزا 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

اسی دوهفتس تو‌مجازی میشناسی و حاضری جون‌بدی براش😐😐 تو‌فقط وابسته چت کردن با اون شدی همین 

اگ محل نمیده تو هم محل نزار سنگین باشه خودتو کوچیک نکن و بزار اون بییاد طرف تو و به خودت ارزش بده 🙂

نه تو بری طرفش