2789
عنوان

مدیریت زندگی

381 بازدید | 30 پست

خانوما من همسرم بهم خیانت کرده با دوتا بچه هام تنها زندگی میکنم .خیلی افسرده وبی رمقم .نمیدونم چه طوری با این کم انرژی بودنم به درسو بقیه نیازاشون برسم

طلاق گرفتین

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اول بگو جهنم از شوهرم پر و دوتا نفس عمیییق بکش

یه کلاس ورزشی یا هنری برو

به خودت بگو من زندگی م رو بهتر از قبل میسازم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

من الان به معنی ومفهوم این جمله خواستن توانستن است پی بردم،اگه قلبن بخوای حالت خوب بشه قطعا میشه یه کم فقط باید تلاش کنی از کارای کوچیک شروع کن درطول روز شروع کن با یه کار کوچیک روزتو قشنگ کنی همینجور ادامه بده تا برسی به جایی که کلا تبدیل بشی به یه آدم شاد 

گفتنش اسونه.هیچ انگیزه ای ندارم.

چرا انگیزه نداری

کاریه که شده

بشینی غصه بخوری 

خودزنی کنی

بچه هات رو افسردگی و ناراحتی نابود کنی 

زندگی ت درست میشه؟

توان تغیر شرایط رو نداری

پس باید بپذیریش

خودت رو که میتونی تغیر بدی

صبح که پا میشی آهنگ‌شاد بزار

یا رادیو آوا بگیر

سفره ی صبحونه ی خوب واسه خودت و بچه هات بچین منظورم مرتبه حالا نه لاکچری

پنجره رو باز بزار هوا تازه بیاد تو خونه ت

اگه میتونی خونه ت رو تمیزی اساسی کن و مدل مبلات رو عوض کن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
پدر بچه ها  یک مقداری هزینه بچه ها رومیده ویک مقداری هم خانواده خودم کمک میکنن

بچه هات چندساله ن؟

جنسیتت شون چیه؟

چرا انگیزه نداری کاریه که شده بشینی غصه بخوری  خودزنی کنی بچه هات رو افسردگی و ناراحتی نابو ...

فقط میگم اگه بچه ها نبودم سالها میخوابیدم از جامم بلند نمیشدم.دست تنها باید یک زندگی رو بچرخونم.

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز