2777
2789
عنوان

مدیریت زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 30 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بگو عزیزم

مامانم منم تازه فهمیده بابام طی ۶ ماه گذشته بهش خیانت کرده

دیشب بابام اعتراف کرده

امروز مامانم گفت دارم دق میکنم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

[QUOTE=212575327]مامانم منم تازه فهمیده بابام طی ۶ ماه گذشته بهش خیانت کرده دیشب بابام اعتراف کرده امروز مامانم گفت ...[/QUOTE هیچی بدتر از خیانت نیست خدا به ماماناون صبر بده.من شوهرم با زن داداسم رفیق بوده

بهش مشکوک‌ بودیم واسش جی چی اس گذاشته بودیم

ردهایی ازش گرفته بودیم

دنبال مچ گیریش بودیم

که جی پی اس رو از تو ماشینش پیدا کرده بود

اولش انکار میکرد بعدش دید که خیلی دستش واسه مامانم رو هست

دیشب مامانم رو مخ ش رفته بود اعتراف کرده بود☹

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
[QUOTE=212575327]مامانم منم تازه فهمیده بابام طی ۶ ماه گذشته بهش خیانت کرده دیشب بابام اعتراف کرده ا ...

مامانم به خاطر آبرو و دشمن شاد نشدنش آبروریزی نمیکنه

میتونه بابام رو از خونه بیرون کنه

خونه به نام مامانمه 

حتی ماشین

مامانم بازنشسته س حقوق م داره

میگه ولش کنم بره اون گیس بریده رو بگیره

امروز غم بزرگی رو دلم نشست وای به حال مامانم

حالا صیغه کرده یا رفیق بودن باهم

گفته صیغه خوندیم

حلال حلال

وای وای.حالا باباتون زنه رو رها میکنه یا چسبیده بهش

نه رهاش کرده

ما آبرو داریم

کل شهر میشناسنمون

بخدا پست چی میاد در خونه م عموهامو میشناسه

داداشم ۱۸ سالشه

من ۲۹

مامانم میگه ۳۰ سال زندگی م رو نمیبازم

نه رهاش کرده ما آبرو داریم کل شهر میشناسنمون بخدا پست چی میاد در خونه م عموهامو میشناسه داداشم ۱ ...

من که کل زندگی رو رها کردم خیلی بهم برخورد.ان شاالله حال دل مامانتون خوب شه وزندگیتون به حالت عادی برگرده

من که کل زندگی رو رها کردم خیلی بهم برخورد.ان شاالله حال دل مامانتون خوب شه وزندگیتون به حالت عادی ب ...

انشالله خدا هر چی مرد و زن خائن رو نابود کنه

زنه به بابام گفته من پول نمیخوام خودم دارم

فقط رابطه میخوام

خاک برسر

همه ش میگم خدا نابودش کنه این همه پسر مجرد در حسرت

خب برو به اونا یه حالی بده

نه پیر مرد ۵۶ ساله

سلام عزیزم. خیلی متاسفم و امیدوارم خدا بهتون آرامش بده.

اول از همه یادتون باشه که تموم این احساساتی دارن روی دوشتون سنگینی میکنن بعد از یه مدت همه از بین میرن. پس نا امید نباشید و مطمئن باشید این وضعیت گذرا هست به شرطی که اقدامی براش انجام بدید.

بعد هم به نظرم شما اول باید تکلیفتون در رابطه با همسرتون مشخص بشه،اگه وضعیت طوریه که میتونید حرف برنید ، با همسرتون پیش یه مشاور برید. اگه از جدایی مطمئن هستید، بنظرم طلاق بگیرید، چون تا وقتی طلاق نگیرید ارامش ذهنی ندارید. 

یه مورد دیگه هم بحث خانه داری هست. بجز اینکه خرج و مخارجتون رو باید تامین کنید، کار کردن کمک میکنه که ذهنتون از مسائل آزار دهنده یه مقدار ازاد بشه و نتیجش این هست که می تونید منطقی ترفکر کنید . برای بچه هاتون هم چون وضعیت رو نمیدونم ( سن و وضعیت درسی و...) بنظرم اونم از مشاور کمک بگیرید

به خودتون زمان بدید و کاراتون رو با صبر و فکر کافی انجام بدید.

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز