دلم خیلی گرفته ،خیلی ،امشب تلگرام نامزدم چیزایی که نباید میدیدم دیدم،ارتباطش با دوس دختر دوران محردیش ،دوماه دیگه عروسیمه ،دنیا روسرم آوار شد،تا همین الان باهم دعوا داشتیم میگه پشیمونم ودیکه تکرار ننیکنم اما مگه چشم های من چیزی مه دید رومیشه فراموش کنه،گناه شوهر من سرجاش ولی چه طور ما زن ها بهم رحم نمیکنیم یه دختر مجرد چه طور میتونه به مرد متاهل ابراز علاقه کنه،مامانم فشار داره امروزا حال جسمیش خوب نیس نمیتونم برا طلاق برگردم خونمون اگه برگردم از شدت غصه وناراحتی زبونم لال مامانم سکته میکنه از اونطرفم دیگه اعتمادم از بین رفت روحم زخمی شده چیکار کنم
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
عزیزم مطمئن باش فقط شیطون و دوست داشتن افراطیه تو داره مریضی مامانتو بهانه میکنه برای چشم پوشی. اصصصصلا و ابدا چشم پوشی نکن و اقدام کن. الان دورانی هست که باید مبهوت تو باشه و در حال تلاش برای رفتن زیر یک سقف باتو. اما الان که چنین بی حیایی درحقت کرده و تو خودت فهمیدی نه اینکه اون بتو گفته باشه پس اگه نمیفهمیدی ادامه دار میشد،پس در آینده هزار بار بهت خیانت میکنه
از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه