دلم خیلی گرفته ،خیلی ،امشب تلگرام نامزدم چیزایی که نباید میدیدم دیدم،ارتباطش با دوس دختر دوران محردیش ،دوماه دیگه عروسیمه ،دنیا روسرم آوار شد،تا همین الان باهم دعوا داشتیم میگه پشیمونم ودیکه تکرار ننیکنم اما مگه چشم های من چیزی مه دید رومیشه فراموش کنه،گناه شوهر من سرجاش ولی چه طور ما زن ها بهم رحم نمیکنیم یه دختر مجرد چه طور میتونه به مرد متاهل ابراز علاقه کنه،مامانم فشار داره امروزا حال جسمیش خوب نیس نمیتونم برا طلاق برگردم خونمون اگه برگردم از شدت غصه وناراحتی زبونم لال مامانم سکته میکنه از اونطرفم دیگه اعتمادم از بین رفت روحم زخمی شده چیکار کنم
یه نصیحت به عنوان یه آدم که چنین چیزی رو توی زندگی اطرافیانش دیده مادرت برات عزیز نگرانشی ولی کسی یک بار اینکارو کرد صدرصد توی سن بالا تر کار هایی دیگه ای میکنه بهش فکر کن فقط یه نظر گفتم
اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺♥️🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺♥️🌹
مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی