2777
2789

سلام دوستان من بچم از اول تولد کولیک و رفلاکس داشت و اصن وزن نمی‌گرفت ی چند وقت بود بهتر شده بود ک رفتم خونه مادرم برا مدت دوهفته موندم بچم لاغر لاغر شده ممکنه باز رفلاکسه تشدید شده باشه یا اینکه من خونه مادرم هر روز صب حمامش میکردم 

بخاطر اون نیست 

کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

3 ماه 

اخی خدا حفظش کنه. ولی الان که هوا رو به سردیه چرا هر روز حمام میبری؟ بعد اینکه نباید بیخیال رژیم میشدی حداقل تا یکسالگی بچه رژیم رو رعایت کن البته دختر من که رفلاکس داشت تا ده ماهگی دارو هم دادم بهش

اخی خدا حفظش کنه. ولی الان که هوا رو به سردیه چرا هر روز حمام میبری؟ بعد اینکه نباید بیخیال رژیم میش ...

چ دارویی میدادی عزیزم 

دکتر بچع من امپرازول داد دلم آتیش می‌گرفت میدیدم بچه 1 ماهم دارو میخوره نتونستم بدم دیگ 10 روز دادم 

ممنون ازت گلم 😍همچنین عزیزان شما 

مامانمم میگفت رشد بچه بیشتر میشه 🥴😐

نه عزیزم حمام زیادی هم خوب نیست والا هم هوا داره سرد میشه هم بچت کوچولوعه هر سه روز ببر حمام من که بچم الان ۳ سالشه چون هوا یکم سرد شده سه روزیه بار میبرمش حمام 

چ دارویی میدادی عزیزم  دکتر بچع من امپرازول داد دلم آتیش می‌گرفت میدیدم بچه 1 ماهم دارو میخوره ...

خوب نباید سرخود داروی بچه رو قط کنی گلم اتفاقا منم دلم نمیومد دارو بدم قط کرده بودم بعد رفلاکس بچم بیشتر شد باز بردم دکتر گفت تا ده ماهگی باید دارو بخوره دیگه سرخود قط نکن 😑

اصلا چه ربطی داره؟!!😳حتما بردی خونه مامانت با این کارات باعث شدی بیمار بشه.سرماخوردنی همینطور میشه، ...

واقعاااااا 

آخه عطسه و سرفه هم میکنه 😟

نمیدونم خیلی لاغر شده انگار بچه ی ماهه شده 

بعد آبجیم هم بچش ی ماهشه من رفته بودم واکسن بزنم بهش شیر داده‌بود زیاد مدفوع میکرد مثلا تو ی روز 4 یا 5 بار بخاطر شیر اون نبوده 😣