2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

...............................................................................................................................................................................................................................................................................................

@selinrahmani

سلام

دیدم تاپیک دعا داشتین.

تا حالا این تازگی کاربری که اول حرف اسم کاربریش ⬅️ پر..... هست بهتون درخواست دوستی داده و تبلیغ دعانویسی و فالگیری کرده باشه؟

معمولا هم آیدی تلگرام و روبیکا میده.

اگر آره که بدونین که خیلی ها ازش شاکی هستن و چند ساله داره کاربرها رو فریب میده و تا حالا کلی کاربری ازش تعلیق شده.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

ممنون اره جوابش رو ندادم

چه حرف هایی زد؟

آیدی ای که داده بود رو میدین

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

[QUOTE=417879784]چه حرف هایی زد؟ آیدی ای که داده بود پرتقال_شیرین1عضویت : 2 هفته پیش

منظورم اینه که آیدی تلگرام یا روبیکا بهتون داد؟

چه حرف هایی زد؟آیدی ای که داده بود رو میدین

پیامحذف پیام | ارسال کننده : پرتقال_شیرین11405/04/28 | 19:46:40سلام عزیزم

پرتقال_شیرین1

دنبال فاگیری شمام؟

19:46:40 | 1405/04/28

selinrahmani

اره

19:46:50 | 1405/04/28

پرتقال_شیرین1

کدوم شهری

19:47:42 | 1405/04/28

پرتقال_شیرین1

یه بنده خداهست شیراز دعا میده و ففال میگیره کاراش خوبه البته بتونی بری اگه

21:30:49 | 1405/04/29

پیامحذف پیام | ارسال کننده : پرتقال_شیرین11405/04/28 | 19:46:40سلام عزیزمپرتقال_شیرین1دنبال فاگیری ش ...

این کاربری ها رو ببینین.

این قدر تعلیقش می کنن باز کاربری می زنه و تبلیغ.

چند وقت پیش در موردش تاپیک زدن بعضی ها می گفتن میلیونی پول دادن.

بعضی ها می گفتن می خواهتد برن شکایت ازش.

⬇️

عاشق_پوشالی

عروسک_غمگین80

prencess1385

سمندون۱۶

مهربون۱۳۸۴

خواهرشوهرتون۱۳۸۳

قشقاییقیزی1383

خواهرشوهرتونم۱۳۸۳

ازسانابپرس

ساراخربیکارکثافخراب

ملکه_تنبلستان

شکموخانوم۱۳۸۳

نیهان_23

آهوگلیm

عروسک_دلخون_1384

سمندونتعلیقی

رکورد_تعلیقی_سایت

یاسی00

دخترایرانم_آریاییم

مامان_دلوین_

لیلیوم0آبی

پرتقال_شیرین1

...

چه حرف هایی زد؟آیدی ای که داده بود رو میدین

چرا عکس پروف منو تایید نمیکنه

فرزندم،ازملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم.امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد. روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی    خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز. روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزهادارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد