2777
2789

دو روزه هی جیم‌میشد میگفت کار دارم.‌بعدش فهمیدم برادرش تصادف کوچیک کرده دنبال کارهای ماشین اون‌ هست. کلا همچین‌ چیزی قایم کردن داره؟ هر چیز ساده ای تو خونشون بشه من بی اطلاعم. در حالی که خاله زنک هم نیستم  اصلا تو زندگیم‌کوچکترین اهمیتی ندارن. شوهرمم یک سره با اونها و مشکلات اونهاست. واقعا من که اینهمه زندگیم درگیر زندگی اونهاست باید بی اطلاع باشم و دروغ بشنوم؟خیلی رو مخمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه من‌اخلاقم اینطوریه. 

حالا خوبه شوهر تو همینو میگ

مال من همینم نمیگ سکوت میکنه منم کارد بزنی ازم خون در نمیاد بخدا حاضرم بمیرم از دستش خسته شدم  

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

عزیزم حتما از این ۷ایی هستی مه میرن کل اتفاق های خونه مادرشوهر ذو برا مادر و خواهرت تعریف میکنی . و راز خانواده خودت رو اصلا نمیگی.  حتی اگه ی بار این کار ذو کرده باشی دیگه اعتمادشان از بین میره .

مثل دوستم میگفت زنداداشم دست تو دماغم کنیم میزه جار میزنه ولی در مورد خانواده اش لام تا کام نمیگه.  مثلا خواهرش باردار بوده وقتی زایمان کرده گفته . خونه خریدن و ماشین خریدن و هر چی . ولی اتفاقی خونه اینا رو به بقیه میکفته .اینام دقیقا الان مثل خودش باهاش رفتار میکنن.

راضی ام به رضای تو خدای مهربان من

وااییی اسی شوهرمنم میاد میگه خانوم ابجی گفت بهت نگمااا ولی .... میشینه دقیق بهم توضیح میده 

فقط عاشق اون ی تیکه اولشم😂😂😂😂

باهاش دوست باش همه چی رو میگه

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
خودت میگی واسم اهمیت ندارن پس چرا میخوای بدونی ؟شوهر منم هیچی نمیگه به درک نگن شوهرمن که کلا زندگیشو ...

شوهر من شورشو دراورده.‌هم‌خرجشونو میده هم‌ کارهاشونو میکنه. اون یکی برادرهاش راحت تو به زندگیشون میرین

والا منم در مورد خانوادم هیچی به همسرم نمیگم اونم همینطور 

دلیلی نداره بیاد بشینه همه چیو بگه 

یه سری مسائل بین خانواده  اس که خصوصی هستن

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
یواش یواش دارم به طلاق فکر میکنم

من جایی رو ندارم ک طلاق بگیرم برم 

بخدا فک کن ساعت ها میشینم باهاش حرف میزنم اون دریغ از ی کلمه فقط میشینه یا در و دیوار رو نگا میکنه یا منو جونم ب لبم رسیده باردار هم هستم درک نمیکنه هر چی ازش بگم کم گفتم بخدا از بس این مرد تنظیم نیست

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن