2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبل گواهینامه هم پشت رل میشستم بعد گرفتنش برای خودم ماشین خریدم ازجاهای خلوت شروع کن تامیتونی تنها ب ...

بدبختی کوچه مون بدجایی یه چندتا تقاطع داره که هنوز راه نیفتاده باید وایستی...کوچه باریک..یه عالم بچه مچه و موتور ماشین رد میشه

من بدون گواهینامه رانندگی میکردم...میرفتم سر کار میومدم...دیگه بعدش خیالم راحت شد....

خوش بحالت منم رانندگی کردم ولی یکی همیشه کنارم بوده...مشکلی هم نداشتم ولی از تنهایی رفتن هنوز جرعت پیدا نکردم

خوش بحالت منم رانندگی کردم ولی یکی همیشه کنارم بوده...مشکلی هم نداشتم ولی از تنهایی رفتن هنوز جرعت پ ...

منم راننده ام چند ساله اتوبان میرم جاده میرم باسرعت بالا مسابقه هم میدم با این مردا که باد توسرشونه تند میرن میرم میگیرمشون خخخخ

منم راننده ام چند ساله اتوبان میرم جاده میرم باسرعت بالا مسابقه هم میدم با این مردا که باد توسرشونه ...

تو همزاد منی...خیلی زور میزنن بهم برسن...منم روز ی ۸۰ ۹۰ کیلومتر مسیدمه تا محل کار....تفریح میکنم🤣

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
سرعتت چنده؟😂😂😂

کلا در حال لایی کشی هستم...خودمو به فاک ندم صلوات....جاده ای که میرمم خیلی خطرناکه....ولی اصلا دست خودم نیست....نمیتونم آروم برم...کلافه میشم

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
کلا در حال لایی کشی هستم...خودمو به فاک ندم صلوات....جاده ای که میرمم خیلی خطرناکه....ولی اصلا دست خ ...

خخخخ ن احتیاط کن بابا کار یه دفع میشه تصادف میبینی تو جاده دستوپات میلرزه خدای نکرده اتفاق یبار میوفته من در اون حد نیستم دیگه بچه باهامه بخاطر بچم حداقل یواش میرم