2777
2789
عنوان

وای دندونم...

57 بازدید | 7 پست

امروز دندونمو عصب کشی کردم.. دکتر گفت که زیاد خراب شده بعد گفت باید کشیده میشد اینقدر خرابه.. یه عالمه ازش تراشید...  الان چطوری میخواد پرش کنه با این حجم از تراش؟؟؟ نکنه دیگه درست نشه؟؟؟ 1500 هم پول ازم گرفته.. برای 10 روز دیگه وقت داده دوباره برم.. 

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم دندونایی ک انقد پوسیدن ک چیزی ازشون نمونده ۱۰۰٪ باید روکش شن

عزیزم دیگه چیزی نگفت..  یعنی باید به جز این هزینه روکش هم کنم؟؟؟ این که خودش میشه 4 تومن...  کاش یهو ایمپلنتش میکردم  

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  
عزیزم دیگه چیزی نگفت..  یعنی باید به جز این هزینه روکش هم کنم؟؟؟ این که خودش میشه 4 تومن... &nb ...

تاهرجا ک ممکنه ادم دندون خودش رو نگهداره بهتره.روکش نکنید بعد یمدت دندونتون خرد میشه و میریزه هزینه عصب کشی هم از جیبتون میره

تاهرجا ک ممکنه ادم دندون خودش رو نگهداره بهتره.روکش نکنید بعد یمدت دندونتون خرد میشه و میریزه هزینه ...

عزیزم منظورتونو نفهمیدم... منظورتون اینه روکشش نکنم پس چیکارش کنم؟

عزیزم منظورتونو نفهمیدم... منظورتون اینه روکشش نکنم پس چیکارش کنم؟

ن میگم اگر روکش نکنید حتی اگر پرهم کنه میشکنه و پرکردگی میریزه و دندونتون نابود میشه

هزینه عصب کشی هم ک کردید ازبین میره.حتما روکش میخواد

ن میگم اگر روکش نکنید حتی اگر پرهم کنه میشکنه و پرکردگی میریزه و دندونتون نابود میشه هزینه عصب کشی ...

باشه عزیزم ممنون از راهنمائیتون