2777
2789
عنوان

دلم خیلی برای شوهرم میسوزه ....

1196 بازدید | 25 پست

سلام

همسر من خواهر نداشته و فقط مادرش رو داشت که متاسفانه فوت کرد و دیگه هیچ کس رو نداره خیلی دلم براش میسوزه .

اصلا هم درد و دل نمیکنه و همه چیز رو میریزه توی خودش .

از وقتی که مادر شوهرم فوت کرد ، خیلی شوهرم از بین رفته اینقدر لاغر شده پای چشم هاش سیاه شده و گود رفته ، بعضی وقت ها اینقدر رنگش زرد میشه هر چی بهش میگم شاید کم خونی داشته باشی باید بریم آزمایش بدیم اما اصلا اهمیت نمیده .

مامانم تازه من رو سرزنش میکنه و میگه که من به شوهرم خوب نمیرسم ، اما نمیدونه که من چی میکشم .

امروز نوبت دندانپزشکی داشت ، دندونش رو جراحی و عصب کشی کرد و وقتی که اومد اینقدر رنگش زرد شده بود و درد داشت ، هر چی بهش گفتم که سوپ درست میکنم که بخوری اما گفت نمیخوام و فقط مسکن خورد و خوابید . الان که خوابه همش میرم بالا سرش و گریه میکنم براش . الهی بمیرم تا مامانش بود روزی دو بار با شوهرم تماس میگرفت که حالش رو بپرسه اما الان دیگه هیچ کس رو نداره که حتی حالش رو بپرسه

😥😥😥

الهییییی خیلی سخته🥺

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلخ بود  ولی شما تنهاش نزار حتی باهات صحبت نکرد صحبت کن نزار افسرده شه زمان میبره تا بخواد روال شه

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...