2777
2789
عنوان

چاپییدن😐

200 بازدید | 22 پست

من ۳ سال با یه اقایی در ارتباطم رابطمون خوبه همه چیش خوبه این اقا یکبارم ب من خیانت نکرده و برام ارزش قائله . اوایل رابطمون خیلی خوب خرج میکرد ولی بعد ۱.۵ سال کم کم گفت من ندارم و از خونوادم پول نمیگیرم . خیلی ام ناراحته که نمیتونه به یه کاری بزنه و داره تموم تلاششو میکنه. الان ۹۰ درصد خرجای رابطه با منه. روم نمیشه اصلا بگم نه ولی واقعا ندارم منم . اخه خرجم نکنم نمیشه مثلا پول کافه و بیرون و.. چون من همش خونه ام پول نباشه ک میپوکم کلا اینجا😐 چیکار کنم ؟ اینم بگم قصدش ازدواجه ولی من چون ۲۰ سالمه دارم درس میخونم و شرایطش برام مناسب نیس 

منتظرتاپیک بعدازدواجتونم🥴😑

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اون آقا چرا باید خرج شمارو بدن وقتی تو خونه بابات هستی بعد میگن چرا پسرا توقع رابطه از دخترا دارن

مگه من گفتم خرج منو بده؟ رابطه دو طرفس دیگه یجایی من یجایی اون . من منظورم از چاپییدن این بود ک اون منو میچاپه ن من اونو. بعدم شما مگه میدونی من رابطه داشتم یا نداشتم؟ این قضیه ها اصلا ب هم مربوط نیس

خب من خودمم دوسدارم ازدواج کنم باهاش .منتظرم شرایطش خوب شه منم شاغل شم 

خب وقتی تو شاغل نیستی توقعش بیجاس که براش خرج کنی. توام بگو دیگه روم نمیشه از خانوادم پول بگیرم این چندوقت خرجم خیلی زیاد شده. 

بعد ایشون چندسالشه که بیکارن و بی پول؟! 

شمام بذار بری دانشگاه درست تموم شه شاغل بشی موردای زیادی سر راهت قرار میگیره. آخه ۱۷سالگی واقعا خیلی زود بوده 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
خب وقتی تو شاغل نیستی توقعش بیجاس که براش خرج کنی. توام بگو دیگه روم نمیشه از خانوادم پول بگیرم این ...

۲۸ سالشه. خب همه ی پولشو پس انداز میکنه. من چهره ی خوبی دارم خیلی خوب. من احمق همش میبرمش بیرون. اخه نریم بیرونم تو خونه دق میکنم 

چجوری روش میشه که تو خرج میکنی هم سنت کمه هم بیکاری، یه چند وقت بیرون رفتین خر ج نکن ببین اخلاقش چجوری میشه 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
چجوری روش میشه که تو خرج میکنی هم سنت کمه هم بیکاری، یه چند وقت بیرون رفتین خر ج نکن ببین اخلاقش چجو ...

اخلاقش عوض نمیشه . ببین میدونی مثلا میاد میگه دوسدختر قبلیم ب فکرم بود برام فلان چیزو میخرید. در همین حده . خیلی حرصم میاد 

۲۸ سالشه. خب همه ی پولشو پس انداز میکنه. من چهره ی خوبی دارم خیلی خوب. من احمق همش میبرمش بیرون. اخه ...

با دوستای دخترت برو بیرون با مادری خواهری تنهابرو اصلا مگه باید حتما بااون باشی؟ یه مدت محلش نذار. بدجور گیرت آورده ها معلومه داره سواستفاده میکنه. 

آدم صددرصد پولشوکه پس انداز نمیکنه. اندازه خورد و خوراک خودشم نمیخواد خرج کنه؟ چتر بازه بابا

اخلاقش عوض نمیشه . ببین میدونی مثلا میاد میگه دوسدختر قبلیم ب فکرم بود برام فلان چیزو میخرید. در همی ...

بگو پس اشتباه کردی ولش کردی برو باهمون. 

خب حتما به اونم قول ازدواج داده بعد که حسابی چاپیدش ولش کرده. 

بگو پس خیلی بد عادت شدی من شاغل نیستم تمام پس اندازمم تواین مدت خرج تو کردم. 

با دوستای دخترت برو بیرون با مادری خواهری تنهابرو اصلا مگه باید حتما بااون باشی؟ یه مدت محلش نذار. ب ...

من هیشکیو ندارم . فقط همین یه نفره . خیلی دوسش دارم من احمق . رک بهش بگم ؟ بگم من دیگه نمیتونم خرج کنم؟ خب بگم میگه منم ندارم 

اخلاقش عوض نمیشه . ببین میدونی مثلا میاد میگه دوسدختر قبلیم ب فکرم بود برام فلان چیزو میخرید. در همی ...

اتفاقا قصدش همینه که تیغت بزنه دلیلی نداره که بیاد از کادوهای دوست قبلیش بتو بگه اون داره برای خودش پو ل جمع میکنه بعد تو داری برای اون خرج میکنی بهش، بگو همکلاسی قدیمیتو دیدی دوست پسرش برای تولدش یه گوشی کادو گرفته و پسر هم پیک موتوریه

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
من هیشکیو ندارم . فقط همین یه نفره . خیلی دوسش دارم من احمق . رک بهش بگم ؟ بگم من دیگه نمیتونم خرج ک ...

بگو خب بجا کافه رفتن بیا تو پارک بشین که خرجیم نداره. خیلی پرروه بابا اگه دوستت داشت انقدر خسیس بازی درنمیاورد. مطمئن باش ولت میکنه