2777
2789
عنوان

چاپییدن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 22 پست
اتفاقا قصدش همینه که تیغت بزنه دلیلی نداره که بیاد از کادوهای دوست قبلیش بتو بگه اون داره برای خودش ...

یعنی میگی‌ هیجا نریم؟ بیرونم نرم دیگه؟ میمیرم تو خونه که😭

بگو خب بجا کافه رفتن بیا تو پارک بشین که خرجیم نداره. خیلی پرروه بابا اگه دوستت داشت انقدر خسیس بازی ...

هزار بار توضیح میده که اره من دستم تنگه الان عمر خودم رفته همش عصبی ام فلانم.. من دیگه نمیتونم بخدا . الان ماهی قبلی من ۵۰۰ تومن خرج بیرون رفتن و کافه دادم . ب چشش نمیاد تازه میگه همین کارارو نکنیم چیکار کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برید پارک، برید پیاده روی هیچیم نخر این روشش، اینه برای تیغ زدن بعدشم ولش کن تا ولت نکرده

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

برو پارک و کوه و پیاده روی هیچ هیچیم خرج نکن. اگرم گفت بگو هر چی پس انداز داشتم تو این یه سال خرج تو کردم دیگه تموم شده پولام روم نمیشه دیگه از بابام بگیرم. شاغلم نیستم که مثل تو. الکی هربار میبینیش بگو دوست پسر فلانی فلان مادورو براش خریده. داره تیغت میزنه خییییلی ساده ای. همونجور که دوست قبلیشو ول کرده توام اونو ول کن تا بیشتر تیغت نزده. اون داره به سادگیت میخنده. بعد تو میگی دوستش دارم؟! 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
برو پارک و کوه و پیاده روی هیچ هیچیم خرج نکن. اگرم گفت بگو هر چی پس انداز داشتم تو این یه سال خرج تو ...

خب شما یه طرف قضیه رو میبینید. مثلا اون تموم کارای خونمونو میکنه. خریدارو میکنه. ب مامانم پول قرض میده. ولی بعد میگیره میگه این پولا برا من نیس . بعدم خب خیلی دختر باز بوده . صحبت کرده خب که میخاد باهام ازدواج کنه. من خودم مایل نیستم الان. ولی زرنگه و پول میگیره همش. دیگه نمیدم بهش 

خب شما یه طرف قضیه رو میبینید. مثلا اون تموم کارای خونمونو میکنه. خریدارو میکنه. ب مامانم پول قرض می ...

یعنی مامانت واقعا راضیه با یه دختر باز تیغ زن ازدواج کنی؟ هنوز سنی نداری. حالا وقت زیاد داری از این بهترم سر راهت قرار میگیره بخاطر این بقیه رو رد نکن. خب اون کارای بدون هزینه انجام میده تا اعتمادتونو جلب کنه براش خرج کنی.

یعنی مامانت واقعا راضیه با یه دختر باز تیغ زن ازدواج کنی؟ هنوز سنی نداری. حالا وقت زیاد داری از این ...

اخه من پدرم اعتیاد داره و کارای خونه رو اصلا انجام نمیده. از نون خریدن تا خرید مرغ و گوشتمون کار اونه. بعد برا همین کارا هم منت میذاره. هرچی ب مامانم میگم تمومش کن گوش نمیکنه ناچاره. اونم  قبلا دخترای زیادی تو زندگیش بودن ولی از وقتی با منه فقط منم . هوای مامانمو داره. ولی از ی طرف داره منو میتیغه. من هیچ دوستی ندارم جز اون. ولی اینم خیلی وضیعیتش خرابه. میترسم کات کنم بعد چند وقت وضعیت مالیش خوب شه طوری که خودش میگه خوب میشه

اخه من پدرم اعتیاد داره و کارای خونه رو اصلا انجام نمیده. از نون خریدن تا خرید مرغ و گوشتمون کار اون ...

خرید خونه که کاری نداره خودتون انجام بدین. قبل از اینکه مادرت بهش بگه خودت برو انجام بده تا هم منت نذاره هم شما هم فکر نکنی بهش مدیونی و باید براش خرج کنی تا از خجالت دربیای. اینجوری بهتره.