neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 عنوان بارداری 147 بازدید | 9 پست بچه ها من هفته ۱۰ بارداریم،تو خواب پاهامو کشیدم خستگی در کردم،دلم درد گرفت یهو انگار تو دلم لرزید،خیلی نگرانم یعنی خطرناک آسیب میزنه خسته ترینم 1400/07/28 | 20:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نورین_راز عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 2846 نترس انشالله هیچی نمیشه ، من خودمم بعضی وقتا یادم میره 😅 مامان سیمین🙃#خدا💚 علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫 درخواست دوستی❌= گزارش✔
mina__ll عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 2469 اولای بارداری من خیلی دل درد داشتم مث پریودی، طبیعیه [آزُرده تَرَینَم گَرچه کَم آزارتَرَینَم ^^🐳]
یاقوت_سرخ_رنگ عضویت: 1400/07/19 تعداد پست: 297 من بعضی شبها که بیدار میشم میبینم به شکمم خوابیدم .۲۲ هفتمه.همش میترسم .
mahgolمهگل عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2800 نه ببین تجربه من از بارداری اینه که اگه استراحت مطلق نیستی یا از نظر دکتر مشکل خاصی نداری نباید استرس چیزیو داشته باشی خدا انقدر بزرگه که ی جوری زدن زن رو درست کرده که اون بچه هیچ جوره تکون نمیخوره ما اشنامون ماشین زیرش کرد بچش ۵ماهه بود هیچیش نشد خودش تمام بدنش شکست الکی استرس نگیر برای اینچیزا چون استرس خیلی بیشتر اسیب میزنه بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمیکند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 نه ببین تجربه من از بارداری اینه که اگه استراحت مطلق نیستی یا از نظر دکتر مشکل خاصی نداری نبا ... الان بچه تو رحم یا شکم خسته ترینم
mina__ll عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 2469 من بعضی شبها که بیدار میشم میبینم به شکمم خوابیدم . ۲۲ هفتمه.همش میترسم . دقیقامنم همینطوریم [آزُرده تَرَینَم گَرچه کَم آزارتَرَینَم ^^🐳]
mahgolمهگل عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2800 الان بچه تو رحم یا شکم عزیزم بچه کلا تو رحمه تو شکم که نمیتونه باشع رحمت کم کم بزرگ میشه تا زیر سینت میرسه الان رحمت هنوز خیلی کوچیکه تقریبا تو ۵ماهگی تا ناف میرسه و کم کم رحم مثل بادکنک بزرگ میشه بعد زایمانم کم کم جمع میشه و اندازه قبلش میشه ☺️ بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمیکند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 عزیزم بچه کلا تو رحمه تو شکم که نمیتونه باشع رحمت کم کم بزرگ میشه تا زیر سینت میرسه ال ... من فک کردم اول تو رحم بعد میره تو شکم، خسته ترینم